ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ!!! ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ …ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΗΓΕΤΗ ΤΣΙΠΡΑ…

«Όποιος σε δυσφημεί, θέλει να συκοφαντήσει εμάς,
το Κόμμα και την εργατική τάξη.
Όσοι είναι τόσο ανόητοι και τυφλοί για να το καταλάβουν
Θα πέσουν θύματα του εχθρού.
Στέκεις στην κορυφή του Κόμματος μας». Ποίημα γραμμένο προς τιμήν του Βάλτερ Ούλμπριχτ (γραμματέα του ανατολικογερμανικού κομμουνιστικού κόμματος έως το 1971)

«Για πρώτη φορά στη Μεταπολίτευση εγκαθιδρύθηκε στην εξουσία το εθνικοπατριωτικό τόξο. Ουσιαστικά ιδρύθηκε σιωπηλά και ανέλαβε την εξουσία ένα νέο υπερ – κόμμα που διαπερνά οριζόντια ολόκληρο το πολιτικό φάσμα και εκδηλώθηκε ως κύριος εκφραστής του σοσιαλισμού, του εθνικισμού, του λαϊκισμού, του αντιδυτικισμού και του ευρωσκεπτικισμού. Η πολιτική του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι ποτέ μονοσήμαντη. Σχεδόν όλες οι τοποθετήσεις του μοιάζουν με χρησμούς αφού τα ίδια λόγια επιδέχονται διαφορετικές ερμηνείες. Σταθερή στρατηγική του είναι να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, να μην δεσμεύεται ποτέ σε μία πολιτική και να κάνει όσο γίνεται περισσότερους πολίτες (όπως επίσης τους βουλευτές, τους συνεργάτες, τους συνομιλητές ή ακόμα και τους αντιπάλους του) να πιστεύουν ότι σχεδόν συμφωνεί με τις απόψεις και τις ιδέες τους». (Παύλος Παπαδόπουλος, πρώην λογογράφος του Τσίπρα, πάλαι ποτέ σύνδεσμός του με την ξεδοντιασμένη πλέον γριά αλεπού του ΔΟΛ τον Σ. Ψυχάρη.)

βαζοΟι σκοτεινές δυνάμεις της αντίδρασης, ντόπιες και ξένες, τα τσιράκια τους και οι κάθε λογής λακέδες των εχθρών της πρώτης φορά αριστερής κυβέρνησης, όπως είναι γνωστό και αδιαμφισβήτητο, δεν έχουν πάψει να μηχανεύονται τρόπους για να ρίξουν τον λαοπρόβλητο ηγέτη, που σάρωσε την διαπλοκή και την οδήγησε στην σκουληκότρυπα της ιστορίας, που έβαλε τα δύο πόδια των δοσίλογων και των γερμανοτσολιάδων σ’ ένα παπούτσι, έπιασε από τα κρεμαντζόλια τις ξένες δυνάμεις, υποχρέωσε να γονατίσουν μπροστά του η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και το ΔΝΤ, έσκισε τα μνημόνια με το μικρό του δακτυλάκι, όπως άλλωστε …υποσχέθηκε και μετά τους έβαλε να τα φάνε…

Και πόσα ακόμη, που είναι πλέον βαρετό, αλλά ιδίως βλάσφημο να τα αναφέρουμε, λες και υπάρχει, έστω και στο ελάχιστο, τέτοια ανάγκη…

Αλλά οι προκλήσεις μάς αναγκάζουν.

Μήπως δεν πρόκειται για αυτόν τον ίδιο μεγάλο ηγέτη του «ΟΧΙ», αυτόν τον νέο εθνάρχη Καραμανλή, τον Ανδρέα στην θέση του Ανδρέα, αυτόν τον πραγματικό θαυματοποιό, που ανέστησε τουλάχιστον ένα μέρος της κουρελιασμένης και ξοφλημένης πασοκαρίας, που έριξε σωσίβιο σωτηρίας στους καραμανλικούς που τρώγαν σκατά από το ίδιο τους το κόμμα, όπως ο Προκοπάκης ο Παυλόπουλος, που έγινε προεδράρα, αντί να κάθεται να τον βρίζει ο Μεϊμαράκης, ο οποίος πριν πέντε χρόνια όταν ήταν πρόεδρος της βουλής του φώναζε από το έδρανο της βουλής:
«Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον πούτσο. Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος»!!!

Ακούς πιο ωραίος. Ακούς εκεί λόγια. Έτσι μιλούν μέσα στην βουλή; Αλλά ο Προκόπης αποκαταστάθηκε, ο Τσίπρας τον έκανε πρόεδρο της … πως την είπαμε, ελληνικής δημοκρατίας. Και γαμώ τις εξελίξεις. Αλλά ας μην ξεφεύγουμε.

Για να το εξηγήσουμε αλλοιώς, έστω και αν κατηγορηθούμε ότι πέφτουμε στο επίπεδο του Μεϊμαράκη. Κάθε άλλος στην θέση του μετά από τέτοια επιτυχία θα μετατρεπόταν σε κλαπαρχίδα (κυριολεκτικά αυτός που τ’ αρχίδια του έχουν «κρεμάσει» συνήθως λόγω ηλικίας και χτυπάνε, δηλαδή αυτός που του μαράθηκαν τ’ αρχίδια), δηλαδή σε οκνό, άχρηστο, ανίκανο. Όμως ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρας δεν καθησυχάζει, αλλά επαγρυπνεί ακούραστος στις επάλξεις μαζί με τον έτερο σταυροφόρο, τον απλό στρατιώτη Πάνο, με τον οποίο συνεχίζουν να φτιάχνουν το δικό τους λαό, ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο.

Τα μηνύματα, βέβαια, από τον κομισάριο της κρατικής «υγείας» σύντροφο Πολλάκη εδώ και καιρό ήταν ξεκάθαρα: Η διαπλοκή έχει φάει σκατά, αλλά θέλει την ρεβάνς.

Μια ομιχλώδης συνωμοσία, των σκοτεινότερων κύκλων της αντεπανάστασης με ακόμα σκοτεινότερους πρωταγωνιστές και στόχους βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπροστάρηδες βρίσκονται οι πληρωμένοι κονδυλοφόροι, τα βοθροκάναλα της διαπλοκής, αλλά και οποιοσδήποτε εχθρός του λαού προπαγανδίζει πως δήθεν ο λαοπρόβλητος ηγέτης μετατράπηκε σε συνεργάτη των δανειστών, ότι πουλήθηκε σ’ αυτούς, ότι είναι και αυτός μνημονιακός, ότι έγινε Κυριάκος στην θέση του Κυριάκου, ότι γλείφει τις ξένες πολυεθνικές, ότι ξεπουλάει την χώρα στους επενδυτές, που του προξενεύει ο Μακρόν και ο Τζεντιλόνι.

Ναι, τα καθάρματα της διαπλοκής, δεν το βάζουν κάτω, κινούνται σαν τα φίδια που τους κόβεις το κεφάλι και σε τυλίγουν με την ουρά, σαν τις αράχνες, που υφαίνουν αιώνια τον ιστό τους για να παγιδεύσουν σ’ αυτόν τα υποψήφια θύματά τους.

Και πριν τα πετεινάρια της διαπλοκής λαλήσουν τρις η τρομερή συνωμοσία αποκαλύπτεται με τον Κωδικό: Πίσσα στον Σαρωνικό

Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.