Η ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΠΕΗ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΗΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ…

Ο θόρυβος ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει από την ανεπανάληπτη αντι-κατοχική, εθνικοαπελευθερωτική κίνηση Καμμένου, που ξάφνιασε τους αμύητους στην μεγάλη εθνική παράδοση των μυστικών σινιάλων, που μας έχει αφήσει σαν παρακαταθήκη η Φιλική Εταιρεία, αλλά και πλήθος συνωμοτών και μυστικών εταιρειών από τότε μέχρι σήμερα.

Λίγα μόλις λεπτά μετά την επίτευξης της «λαμπρής» συμφωνίας που έκλεισε και την περιβόητη αξιολόγηση στο Eurogroup της 15ης Ιουνίου, ο Πάνος ο Καμμένος, ο συνοδηγός του Τσίπρα σ’ αυτό το φουρτουνιασμένο ταξίδι της πρώτης φοράς αριστερά κυβέρνησης, τόλμησε και τάραξε για μιαν ακόμη φορά τα βαλτώδη ύδατα της στάσιμης και συμβιβασμένης εγχώριας πολιτικής σκηνής.

Τι έκανε ο Καμμένος; Πόσταρε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια κόκκινη γραβάτα διακοσμημένη με πλήθος σκίτσων που απεικόνιζαν παλλόμενους φαλλούς. Φαλλούς μικρούς, φαλλούς μεγάλους, φαλλούς στραβούς, φαλλούς μαύρους, φαλλούς μισονυσταγμένους, αλλά και φαλλούς σε ετοιμότητα, φαλλούς που κάνουν κοροϊδευτικές γκριμάτσες, φαλλούς με γυαλισμένα δόντια, φαλλούς χαρούμενους ή φαλλούς που κλείνουν πονηρά το μάτι (σε ποιόν άραγε;). Όλοι έπεσαν με τα μούτρα να ξεδιαλύνουν τον χρησμό, το βαρυσήμαντο μήνυμα στους εχθρούς του λαού ντόπιους και ξένους.

Μερικές από τις πλέον πιθανές εκδοχές είναι οι κάτωθι;

α) σας πηδήξαμε και πάλι

β) έτσι γαμάει η πρώτη φορά αριστερά κυβέρνηση

γ) σας έχουμε περικυκλώσει και σας κυνηγάμε με τον φαλλό στο χέρι

δ) ε, ρε φαλλό που θα φάνε οι δοσίλογοι και οι ξενόδουλοι

«Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου, το κατεβάζω», δήλωσε με νέα ανάρτηση ο Πάννος ο Καμμένος ο μεγάλος νετσαγιεφικός οπλαρχηγός.

Οι γερμανοί όμως δεν μασάνε ταραμά. Σε άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild που τιτλοφορείται «Δεν ήταν αυτή η συμφωνία, κύριε Σόιμπλε», ο συντάκτης αναφέρεται και στο tweet του κ. Καμμένου, σχολιάζοντας σχετικά: «Περίεργο: Λίγα λεπτά μετά τη συμφωνία ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος ανήρτησε στο Twitter τη φωτογραφία μιας κόκκινης γραβάτας με σκίτσα ανδρικών μορίων. Πολύ γρήγορα έσβησε το tweet με την επισήμανση ότι η κόρη του (Σημείωση: ο Καμμένος ισχυρίστηκε ότι το έκανε ο γιος του) είχε πάρει το κινητό του».

Το φέραμε απ’ εδώ το φέραμε από εκεί, το ψάξαμε απ’ εδώ το ψάξαμε και από εκεί το αναποδογυρίσαμε το συγκλονιστικό αυτό θέμα για να ερευνήσουμε όσο καλύτερα μπορούσαμε την σοβαρή κατάσταση που αιφνιδίως (;) προέκυψε.

Μετρήσαμε και τις κοινωνικές αντιδράσεις.

Τζίφος και πάλι τζίφος. Ούτε μια ανακοίνωση από το Τμήμα Γυναικών του Συριζα, το Τμήμα δικαιωμάτων, από Φεμινιστικές οργανώσεις, από κινηματικές αντισεξιστικές οργανώσεις. Τίποτα, τίποτα, τίποτα. Μια εκκωφαντική σιωπή.

Μια σιωπή που μας παραξένεψε. Γιατί το αντισεξιστικό κίνημα δεν κατήγγειλε τους παλλόμενους φαλλούς της γραβάτας που πόσταρε ο Καμμένος; Κοιτάξαμε και ξανακοίταξε την συγκεκριμένη φωτογραφία της γραβάτας με τους φαλλούς να αποκωδικοποιήσουμε κάποια κρυφά μηνύματα αντισεξισμού που προφανώς εντόπισαν οι αντισεξιστές και αναγκάστηκαν να σιωπήσουν. Γεμάτοι απογοήτευση σταματήσαμε να κοιτάμε την πουτσογραβάτα του Καμμένου και να προσπαθούμε να λύσουμε τα μυστήρια που κρύβει.

Δύσκολο πράγμα ρε παιδάκι μου αυτός ο αντισεξισμός των αριστερών.

Μα ξεπερνάει τα όρια κάθε φορά, μα κάθε φορά…

Δημοσιεύθηκε από Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: