ΟΜΕΡΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΚΟ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Πρόκειται για «διεθνή και ιστορική μη κυβερνητική οργάνωση» η οποία δεν κατονομάζεται παρά την διακοπή της χρηματοδότησης και παρά τις δηλώσεις αξιωματούχων της ΕΕ, όπως ο επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας, Χρήστος Στυλιανίδης. Σύμφωνα με δηλώσεις τού συγκεκριμένου, η ΕΕ αναστέλλει την χρηματοδότηση στη ΜΚΟ. «Η Κομισιόν έχει θεσπίσει έναν διεξοδικό μηχανισμό για την παρακολούθηση και την εξασφάλιση της εφαρμογής της ανθρωπιστικής της χρηματοδότησης παγκοσμίως, με πλήρη σεβασμό όλων των ανθρωπιστικών αρχών και της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης».

Η δραστηριότητα της «άγνωστης» ΜΚΟ, αφορά «δράσεις» τόσο στην ηπειρωτική χώρα, όσο και στα νησιά του Αιγαίου. Δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στον ελλαδικό χώρο με την έδρα της να βρίσκεται σε ευρωπαϊκό κράτος. Τις καταγγελίες ερευνούν σύμφωνα με δημοσιεύματα πράκτορες της ΕΥΠ, ενώ η Κομισιόν έχει ενεργοποιήσει την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία για την Καταπολέμηση της Απάτης(!!!).

Σημειωτέον ότι επίσης σύμφωνα με δημοσιεύματα η ΜΚΟ «φάντασμα» έχει λάβει στα «σοβαρά» τις καταγγελίες και διενεργεί και η ίδια έρευνα.

Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί κάποιος ότι η πλήρης στεγανότητα που χαρακτηρίζει τις «έρευνες» αποσκοπεί στην συγκάλυψη της αλήθειας, αλλά και της έκτασης του «προβλήματος», ενώ ταυτόχρονα χτυπάει το «καμπανάκι» και για τα υπόλοιπα ευαγή ιδρύματα αυτού του τύπου να καλύψουν τα νώτα τους.

Όσο για τους πλείστους κινηματίες που σιτίζονται από πλήθος ΜΚΟ η σιωπή δεν απλά εκκωφαντική αλλά πρώτα απ’ όλα θλιβερή όπως και οι ίδιοι… Θλιβεροί και τιποτένιοι βουτηγμένοι ολόκληροι στον απόπατο όπου σταβλίζονται…

Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: