Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΑΙ Η «ΚΑΘΑΡΗ» ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚH «ΔΟΥΛΕΙΑ» ΚΑΙ Ο «ΠΑΓΚΟΣ»…

«Για να απαλλαγεί ο λαός μας από τα Μνημόνια, πρέπει να αποφασίσει να απαλλαγεί από όλα τα δεσμά της εξουσίας του κεφαλαίου -εγχώρια και ευρωενωσιακά- και να βαδίσει το δικό του δρόμο», δηλώνει σε συνέντευξή του στα Νέα Σαββατοκύριακο ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μάλιστα. Ο λαός, λοιπόν, δεν έχει αποφασίσει ακόμη να απαλλαγεί απ’ όλα τα δεσμά της εξουσίας του κεφαλαίου εγχώρια και ντόπια και να βαδίσει τον «δικό του δρόμο». Ο μέγας ηγέτης του Περισσού δεν μας πληροφορεί ούτε αν θα το κάνει κάποτε ούτε πότε θα το κάνει. Ποιος είναι ο δρόμος της απαλλαγής, που πρέπει να βαδίσει ο λαός κατά Κουτσούμπα; Μα προφανώς ο «δρόμος» του πρωτοπόρου ΚΚΕ, των κομμουνιστών όπως ο Κουτσούμπας, η Παπαρρήγα, ο Τσίπρας, ο Αλαβάνος, ο Δραγασάκης, ο Λαφαζάνης και οι υπόλοιποι της κομμουνιστικής κομπανίας.

Άρα ο λαός κατά Κουτσούμπα είναι καθυστερημένος, ηλίθιος, μαζοχιστής, αφού δέχεται να περνάει τόσα δεινά αντί να βαδίσει τον «δικό του δρόμο».

Ο αρχικρετίνος Κουτσούμπας, βέβαια, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο «λαός» το έχει γραμμένο το ΚΚΕ εκεί που πρέπει, γι’ αυτό και δεν το ακολουθεί, γι’ αυτό και σε περίοδο που υποτίθεται θα έπρεπε τα ποσοστά του να έχουν εκτοξευτεί μειώνονται ή απλά εκφράζουν όσους έχουν πλέον μόνο στενά συμφέροντα (κομματικά ή άλλα) και δίνουν την ψήφο τους.

Ο «λαός» προφανώς έχει εκτιμήσει δεόντως πόσο έχει στηρίξει το ΚΚΕ το πολιτικό σύστημα, στο οποίο είναι πλήρως ενταγμένο και νομιμοποιημένο από το 1974, ο «λαός» δεν ξεχνά τις άοκνες προσπάθειές του κάθε δύσκολη στιγμή, ώστε όλα να κυλήσουν «ομαλά», όπως τότε (1989) που συγκυβέρνησε με την ΝΔ, τότε που συμμετείχε στην Οικουμενική (1990) και τις αμέτρητες φορές πού αστυνόμευσε τις μη ελεγχόμενεςς κοινωνικές αντιδράσεις.
Πρόσθεσε το «μεγάλο ηγέτη» του Περισσού στην ίδια συνέντευξη ότι «ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αναλώσιμοι, θα κάνουν τη βρώμικη δουλειά και μετά θα πάρουν την άγουσα για τον πάγκο, όπως όλοι όσοι προσπάθησαν να διαχειριστούν την κρίση του βάρβαρου συστήματος».

Οι βρώμικες και οι «καθαρές» των εξουσιαστών όπως ο Τσίπρας και ο Κουτσούμπας δεν έχουν καμμία διαφορά. Πολλές φορές μάλιστα οι «καθαρές» δουλειές κατά βάθος δεν είναι απλά βρώμικες, αλλά εκείνες που προσθέτουν το «κάτι» παραπάνω στον βόθρο κάθε πολιτικής. Όσο για τον «πάγκο», στον οποίο αναφέρεται, μην ξεχνάμε ότι στον «πάγκο» μπορεί να «καθίσει» κάποιος ακόμη και όταν τα πηγαίνει πολύ καλά, δηλαδή παρ’ ότι ο «προπονητής» είναι ευχαριστημένος από την απόδοση του τον αλλάζει για «λίγο» για να τον «ξεκουράσει» και έτσι στην συνέχει να επανέλθει στο «παιχνίδι» και να προσφέρει και πάλι τα «δέοντα». Άλλωστε, ένας καλός «προπονητής» πρέπει να φροντίζει ώστε να έχει αυτό που λέμε «βάθος» ο «πάγκος» του, και βέβαια να διαθέτει και ικανούς ρολίστες… Γκέγκε Κουτσούμπα;;;

Περήφανος κατά τ’ άλλα ο Κουτσούμπας για την μεγαλειώδη εμφάνιση (περίπου 1200 συγκεντρωμένοι, προφανώς όπως υποσχέθηκαν στα συντρόφια του Συριζα) του ΚΚΕ στην συγκέντρωση που έκανε «ενάντια» στο «μνημόνιο εις την ν», όπως το χαρακτήρισε, δήλωσε ακόμη ότι «σ’ αυτήν εδώ τη χώρα, ευτυχώς υπάρχει και συνεχώς δυναμώνει το Κομμουνιστικό Κόμμα, υπάρχει και δυναμώνει το ταξικό εργατικό κίνημα, συνολικά το λαϊκό κίνημα».

Ουαί υμίν κομμουνιστές και φαρισαίοι υποκριτές, ο βόθρος έχει ξεχειλίσει…

Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: