Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ, ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ…

Δεν χωρά αμφιβολία ότι η «καθυστέρηση» του κλεισίματος της «αξιολόγησης» δηλαδή της επιβολής επί πλέον συντριπτικών μέτρων για πλήθος ανθρώπων που ήδη βρίσκονται σε δεινή θέση έχει να κάνει με ένα και μοναδικό λόγο: το «πέρασμά» τους με όποια διαδικασία ή συνδυασμό διαδικασιών επιλεγεί από το καθεστώς Τσίπρα με την μορφή του «κατεπείγοντος», χαρακτηρισμός που θα καλύψει το περιεχόμενο και τα νέα δυσβάστακτα μέτρα.

Σ’ αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση υπάρχει κατά βάθος μια διακομματική στήριξη. Το καθεστώς Τσίπρα βάλλεται από το σύνολο της αντιπολίτευσης που ανήκει στο λεγόμενο συνταγματικό τόξο ακριβώς γιατί καθυστερεί. Δηλαδή το πρόβλημα ουσιαστικά εντοπίζεται σε αυτήν καθεαυτή την καθυστέρηση, στην οποία, όπως ψευδώς προβάλλεται, οφείλονται τελικά τα δυσβάστακτα μέτρα ή με άλλα λόγια εξ αιτίας της ο «λογαριασμός ανεβαίνει».

Εδώ μάλλον βρίσκεται και το κλειδί της «αποσυμπίεσης». Η «νέα κρίση» θα αποφευχθεί με το «ξαφνικό νέο» της «επιτυχίας», που «ανέλπιστα» θα ταυτιστεί με την «άνοιξη» και τις προσδοκίες για «αναγέννηση» και «αναδημιουργία».

Το «αντίδωρο» δηλαδή θα είναι φούμαρα και φύκια με μεταξωτές κορδέλες με τις οποίες θα «ντυθεί» και θα «πακεταρισθεί» το νέο «ρεγάλο» της κομμουνιστικής κυβέρνησης Τσίπρα και του «πιστού στρατιώτη» Καμμένου.

Κατά τ’ άλλα ο μεγάλος ηγέτης Τσίπρα περήφανα ανακοίνωσε την θέσπιση συσσιτίων στα σχολεία για τους μαθητές που λιμοκτονούν και την ξαναζεσταμένη σούπα της ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας.

Τα «φάκ νιους» απ’ ότι φαίνεται δεν θα αργήσουν να ανακοινωθούν…

Δημοσιεύθηκε από Λ-Μ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: