Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΟΡΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ…

«Ψώματα κι αλήθεια, ετσά ’ν’ τα παραμύθια. Παραμύθι μύθαρος, η κοιλιά σας πίθαρος».

%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b1%ce%b9%ce%b1«Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Άρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.

Οι Μαορί είναι οι Μουρ και για όποιον ξέρει ποιοι είναι οι Μουρ, οι Μουρ είναι οι άνθρωποι της Ατλαντίδος, που η Αμερική είναι δικιά σου. Και οι Ινδιάνοι είναι δικοί μας και οι Ναβάχος τα σύμβολά μας είναι δικά μας όλα!

Τι δεν καταλαβαίνετε κύριοι, που δεν ξέρετε ποιοι είμαστε, που βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι είμαστε τεμπέληδες και βγήκαν όλα αυτά τα ζώα να θάψουν τον πολιτισμό και το παρελθόν μας. Αν θάψουν το παρελθόν μου δεν είμαι κανένας! Μη κοιτάτε ρε ζώα εσείς, που δεν έχετε, τι να θάψετε; Ούτε να θάψετε δεν έχετε! Αλλά εγώ δεν μπορώ να θάψω το παρελθόν μου.

Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι. Και τότε θα τα βρούμε και θα σας καλέσουνε πάλι να πιστοποιήσετε. Γιατί ο κόσμος δεν ξεκινάει 5.500 χρόνια που λέει η Παλαιά Διαθήκη. Η ιστορία, το παραμύθι σας ξεκινάει προ 5.500 ετών κύριοι! Η δικιά μου ιστορία είναι πάρα πολύ παλιά και έχω αποδείξεις γι’ αυτό!».

Και να ήταν μόνο αυτά τα «θαύματα».

Οι μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής, η διαστημική τεχνολογία του θεού Απόλλωνα που πουλήθηκε στον πρόεδρο Ομπάμα, το χρυσάφι του Ιάπωνα Γιαμασίτα που διαφύλαξε ο δικτάτορας των Φιλιππινών Μάρκος, το δακτυλίδι του Μέγα Αλέξανδρου και το μενταγιόν του που καμπύλωνε τον χρόνο. Και άλλα πολλά.

Και γιατί να μην ξεσαλώνει αυτό το άθλιο υποκείμενο, πραγματικά βάρος ασήκωτο για την γη, που αποκάλεσε «υβρίδια, ζώα, καθάρματα», τους ανθρώπους με αναπηρία, δεν είναι κατασκεύασμα των καιρών που έφτιαξαν οι καθωσπρέπει πολιτικοί; Υπό τις ευλογίες τους και με την απαιτούμενη διαφήμιση των ΜΜΕ τόσα χρόνια δεν ξεσαλώνει; Τώρα θυμήθηκαν ότι «οφείλουν» να προχωρήσουν σε διώξεις εναντίον του; Για να τον διαφημίσουν ακόμη περισσότερο, για να πάρει κανένα ψηφαλάκι από την Χρυσή Αυγή, ή για να πειραματιστούν με κάθε τρόπο όσο εξωφρενικός και να φαίνεται πάνω σε μια παραζαλισμένη κοινωνία, που βιώνει ολοένα και μεγαλύτερη σύγχυση και θα πρέπει να εμπεδώσει ότι εδώ που φθάσαμε τίποτα δεν είναι αρκετά «αλλόκοτο», «απίθανο», και «εξωπραγματικά γελοίο»;

Πίσω, όμως, από τις ευφάνταστες «γραφικές γελοιότητες», η δυσωσμία του πιο απάνθρωπου ρατσισμού, του πλέον ολοκληρωτικού λόγου, η κατασκευή «πιστών» που σαν υπνωτισμένα ρομπότ δίνουν τον όρκο του «πολεμιστή» έρχεται να «ξεκλέψει» κάτι από τον κυρίαρχο εφιάλτη δίχως για την ώρα να μοιάζει κοντινό το τέλος του…

Δημοσιεύθηκε από Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: