Πάρε κόσμε!

%cf%80%ce%bf%ce%bb%ce%bb%ce%ac-%ce%ba%ce%b5%cf%81%ce%ac%cf%83%ce%b9%ce%b1Γεμάτος «εκπλήξεις» είναι, πλέον, ο κομμουνιστικός συρφετός που κυβερνά. Ανακοίνωσε, δια στόματος Τσίπρα, την παροχή «δώρου Χριστουγέννων», δηλαδή 13ου μισθού. Πονηρός ο βλάχος! Έχοντας ανακοινώσει πριν από δύο περίπου χρόνια την επαναφορά 13ου μισθού, χρησιμοποιεί αυτό το λεκτικό εφεύρημα για να ξεγελάσει τους χαχόλους, με την ανακοίνωση του κυμαινόμενου επιδόματος-βοηθήματος προς αναξιοπαθούντας.

Ο υπερφίαλος εξουσιαστής παρά την μικρότητα του προσπαθεί να εμφανισθεί ως μεγαλόψυχος. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την παραδοσιακή μεγαλοψυχία των ληστών, οι οποίοι αφού αφαιρέσουν όλα τα υπάρχοντα των ληστευθέντων τους αφήνουν ένα μικρό ποσόν για κολατσιό. Είναι, πάντως, γνωστόν ότι το κολατσίον είναι, πλέον, το ίδιο με το κυρίως γεύμα και, αποτελεί μέρος των όσων με την βία αφαιρέθηκαν από τους ανυπεράσπιστους συνταξιούχους. Αυτή η δράκα εξουσιαστών έχει καταστήσει τους συνταξιούχους μόνιμο στόχο. Δεν υπάρχει χειρότερο είδος εξουσιαστή από αυτόν ο οποίος επιτίθεται και λεηλατεί τις ζωές όσων δεν δύνανται να αμυνθούν και εν συνεχεία τους μοιράζει καραμέλες και σοκολάτες, προετοιμάζοντας τον επόμενο γύρο. Αυτή, η αφαίμαξη θα συνεχιστεί, ως γνωστόν, με τις προαναγγελθείσες «προσαρμογές» των συντάξεων, του Κατρουγκάλειου νόμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μιμητισμός, των εξουσιαστών, είναι τόσο ηλίθια αμελής, ώστε θεωρεί τους πάντες αμνήμονες. Αυτό το σκύβαλον ανθρώπου, που έκανε την ανακοίνωση, δεν ήταν που, πριν από δυόμιση ακριβώς χρόνια, όταν η υπό τον Σαμαρά κυβέρνηση μοίραζε «πλεονάσματα», έσκιζε τα ιμάτιά του χαρακτηρίζοντάς την «πράξη ντροπής, καταισχύνης και ταπείνωσης, του κάθε πολίτη αυτής της χώρας»; Εφ’ όσον τότε ίσχυαν όλα αυτά, τώρα τί ισχύει; Όταν, μάλιστα, ο εχέφρων κόσμος γνωρίζει ότι έχει να κάνει με ένα καταγέλαστο και αξιολύπητο ανθρωπάριο, έναν ασύδοτο ψεύτη που, προκειμένου να καλύψει την συντριβή του στο γκρούπ των Ευρωπαίων ομοσταύλων του, επιδεικνύει μίαν απομείωση χρέους έως το 2060 (ζήσε μαύρε μου να φας τριφύλλι!) για να κατασκευάσει εντυπώσεις επιτυχίας και να ξεχαστεί το πλεόνασμα του 3,5% και τα νέα μέτρα, που πρόκειται να φορτώσει στις πλάτες του κοινωνικού συνόλου. Επομένως, μόνον ένας παντελώς ανίδεος θα μπορούσε να πέσει στην παγίδα των «πλεονασμάτων» και να χειροκροτήσει την κίνηση αυτή.

Κι όμως, παρ’ όλα αυτά, γαντζωμένος στην κυβερνητική καρέκλα ο κομμουνιστικός συρφετός και οι συν αυτώ, δίκην πωλητή οπωροκηπευτικών διαλαλεί το «πάρε κόσμε» και μοιράζει χάνδρες και καθρέπτες, έχων την εντύπωση πως απευθύνεται σε αδαείς ιθαγενείς. Ο πονηρός βλάχος γνωρίζει πως το εξάμηνο που έρχεται προμηνύεται δυσοίωνο για την παραμονή του. Σπεύδει, λοιπόν, να κερδίσει έδαφος και να προλάβει τον κοινωνικό καταποντισμό του, αφ’ ενός και αφ’ ετέρου ευελπιστεί πως με περισσότερες παραχωρήσεις, στις οποίες θα προβεί, όχι μόνο στον οικονομικό τομέα (όπου είναι ένα περιφερόμενο ρεντίκολο) αλλά και στο Κυπριακό όσο και στο γεωπολιτικό πεδίο, θα του χαρίσουν οι ανώτεροί του τον ανάλογο χρόνο παραμονής στην εξουσία. Τέτοια υποκείμενα, αξίζουν τον οίκτο και την απέχθεια, καίτοι παραμένουν επικίνδυνα μέχρι την εξαφάνισή τους.

Συμπέρασμα: Φοβού τους εξουσιαστές και δώρα φέροντας, ιδιαίτερα όταν αυτοί είναι δοκιμασμένοι κομμουνιστές, λιμασμένοι για την κρατική καρέκλα και αδίστακτοι…

Ρομφαίος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: