ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΔΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ…

%ce%b5%cf%80%ce%af-%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c%ce%bdΚλαψουρίζουν τα φερέφωνα του καθεστώτος Τσίπρα, επειδή οι δικαστές, λέει, δεν αμφισβητούν, απλά, αλλά καταστρατηγούν την νομοθετική αρμοδιότητα μιας εκλεγμένης κυβέρνησης με την απόφασή τους περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππά για τηλεοπτικές άδειες..

Βαρύτατο, λοιπόν, το «ολίσθημα» των δικαστών, «πραξικοπηματική» δίχως άλλο η απόφασή τους, φανερή η πρόθεση τους να αποσταθεροποιήσουν την ευλογημένη από τον λαό πρώτη φορά κομμουνιστική κυβέρνηση με την προσθήκη των σκληρών δεξιών του Πάνου του Καμμένου…

Τα φερέφωνα εμφανίστηκαν χολωμένα σε τέτοιο βαθμό για έναν και μοναδικό λόγο. Ψυχανεμίστηκαν φαίνεται ότι κόντυνε το ανάστημά τους, ότι λιγοστεύει ο χρόνος που θα παραμείνουν στην εξουσία. Η εξουσιομανία τους, όμως, αντίθετα απ’ ότι θα περίμενε κάποιος αντί να περιορίζεται αυξάνεται μέρα με την μέρα. Λάθεψαν, γιατί νόμισαν ότι γνωρίζουν απ’ έξω και ανακατωτά πως μοιράζεται η εξουσιαστική τράπουλα, αφιονισμένοι οι νεόκοποι εξουσιαστές, τυφλωμένοι από την απληστία τους, μοιράζουν και ξαναμοιράζουν τα σημαδεμένα χαρτιά μόνο στους «δικούς» ή σε εκείνους που είναι έτοιμοι να τους προσκυνήσουν, όπως θα προσκυνούσαν οποιονδήποτε θα ήταν στην θέση τους.

Οι δικαστάδες φυσικά δεν τους την «έφεραν», δεν έχουν κανένα σκοπό να αποσταθεροποιήσουν τίποτε και κανέναν, ούτε παίζουν το «παιχνίδι» της αντιπολίτευσης ή της λεγόμενης παλαιάς διαπλοκής σε βάρος εκείνης που θέλει να «στήσει» το καθεστώς Τσίπρα. Οι δικαστάδες που πλειοψήφησαν δεν υπερασπίστηκαν το Σύνταγμα, γιατί πάντα υπάρχουν εναλλακτικές οδοί σε κάθε ζητούμενο.

Οι δικαστάδες έστειλαν ένα «ξεκάθαρο» μήνυμα: η «υπόθεση» θα προχωρήσει μέσω ενός «σοβαρού» συμβιβασμού ανάμεσα σ’ όλες τις πλευρές, με την δικαστική εξουσία αφ’ ενός να εγγυάται αυτόν ακριβώς τον διακανονισμό και αφ’ ετέρου να ενισχύει εκ νέου την δική της ισχύ.

Οι «καπνοί» από τις συγκεκριμένες εξελίξεις είχαν ήδη πυκνώσει μέρες πριν την απόφαση του ΣτΕ, με τα φερέφωνα του καθεστώτος να προσπαθούν να μειώσουν τις συνέπειες του «χτυπήματος», που τελικά δεν απέφυγαν, με τον συνήθη αλλά και αφόρητο λαϊκισμό. Οι «κακοί» δικαστές εάν αποφασίσουν ότι ο νόμος της «καλής» και «φιλολαϊκής» κυβέρνησης είναι αντισυνταγματικός θα είναι υπεύθυνοι για τον διωγμό από τους παιδικούς σταθμούς 15.000 παιδιών, ενώ επίσης θα είναι υπεύθυνοι για την μη πρόσληψη 4.000 νοσηλευτών.

Ναι, αυτά προπαγάνδιζαν και συνεχίζουν να προπαγανδίζουν οι κομμουνιστές που διαχειρίζονται το τρίτο και εφιαλτικότερο μνημόνιο, που εξουσιάζουν στηριζόμενοι πρώτα απ’ όλα σε ένα πραγματικό ντελίριο ψεύδους και εξαπάτησης.

Το μπουλντόγκ, μάλιστα, που έχει τ’ όνομα Γεροβάσιλη και την θέση κυβερνητικού παπαγάλου σχεδόν είχε βουρκώσει, όταν με τρεμάμενη φωνή ανακοίνωνε την απόφαση, ενώ αμέσως μετά με ατσάλινη όψη και βλέμμα, που σκοτώνει μύγα στο ένα χιλιόμετρο με το ζόρι δεν σήκωσε την γροθιά για να ουρλιάξει «ο αγώνας συνεχίζεται»…

Πάντως, για 24 περίπου ώρες μετά την έκδοση της απόφασης, ο Τσίπρας έχει μείνει άναυδος. Αυτός ο λαλίστατος, που υποστήριζε και υποδείκνυε στους δικαστάδες την απόφαση που θα εκδώσουν, τώρα έχει χάσει την φωνή του. Μούγκα στη στρούγκα, λοιπόν. Αλλά πώς, μετά από αυτή την δήλωση, η απόφαση δεν επιδρά; Αν επιδρά λέει!! Και επιδρά και καταστρέφει!

Αμ’ το άλλο, τι μας λέει;

Έβγαλαν, λέει, συνταγματικά τα μνημόνια οι δικαστάδες. Εν τάξει, αυτοί τα έβγαλαν συνταγματικά και ο κομμουνιστικός συρφετός συνεχίζει να τα ψηφίζει και να τα εφαρμόζει. Αυτό πώς να ξεχαστεί; Θρασύτατοι και αηδιαστικοί οι κυβερνώντες αγωνίζονται να στήσουν τις διαπλοκές τους και δεν τους βγαίνει όπως τα σχεδιάζουν.

Άντε βρε, συριζαίοι, ξυδάκι, ξυδάκι, άντε να φτιάξει και ο Τσίπρας κανένα καφεδάκι ακόμη στον Ψυχάρη, και θα τα βρουν και θα σιάξουν τα πράματα. Άντε με το καλό και με τις υγείες σας…

Συσπείρωση Αναρχικών

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: