ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΕΦΙΑΛΤΗΣ Ο ΕΓΚΛΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

%ce%bc%cf%8c%cf%81%ce%b9%ce%b1Για μιαν ακόμη φορά ξεσηκώθηκαν σήμερα το πρωί εκατοντάδες μετανάστες κυρίως από το Πακιστάν, έγκλειστοι στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Μόριας στη Λέσβο εξ αιτίας της πολύμηνης καθυστέρησης της εξέτασης των αιτημάτων ασύλου και της φυλάκισής τους στο νησί. Οι εξαγριωμένοι μετανάστες και πρόσφυγες πυρπόλησαν τέσσερις οικίσκους της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Ασύλου – EASO, ενώ επίσης προκάλεσαν σοβαρές καταστροφές σε άλλους τέσσερις προτού επέμβουν κατασταλτικά διμοιρίες των ΜΑΤ. Εννοείται ότι όλοι οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Ασύλου εγκατέλειψαν άρον άρον τον χώρο, ενώ η ούτως ή άλλως χρονοβόρα διαδικασία διακόπηκε επ’ αόριστον.

Θα θυμίσουμε επίσης τις σφοδρές συγκρούσεις μεταξύ σύριων και Αφγανών (μια από τις αφορμές και η σεξουαλική παρενόχληση σύριας) στο λιμάνι του Πειραιά στις 30 Μαρτίου με σοβαρά τραυματισμένους, τις συγκρούσεις στις 8 Ιουλίου μεταξύ προσφύγων και κατασταλτικών δυνάμεων στην Λέρο και την καταστροφή των εγκαταστάσεων του «hot spot», τις άγριες συγκρούσεις με μαχαίρια και ρόπαλα μεταξύ Αφγανών και ιρανών στο Ελληνικό στις 15 Ιουλίου, που άφησαν πίσω τους έναν νεκρό Αφγανό και δεκάδες τραυματίες, τις συγκρούσεις που έλαβαν χώρα στις 15 Σεπτέμβρη μεταξύ προσφύγων στην Μοριά της Λέσβου, όταν ξέσπασαν άγριες συγκρούσεις μεταξύ Αφγανών και βορειοαφρικανών με αποτέλεσμα δεκάδες τραυματισμούς αλλά και την απόδραση δεκάδων, που διέφυγαν προς την πόλη, τις συγκρούσεις στις 8 Οκτωβρίου στην Σούδα της Χίου, όπου επίσης πυρπολήθηκαν οικίσκοι πριν επέμβουν τα ΜΑΤ.

Σύμφωνα δε με στοιχεία της Αστυνομικής Περιφέρειας βορείου Αιγαίου ο αριθμός των αιτούντων άσυλο που βρίσκονται μέχρι σήμερα φυλακισμένοι στην Μυτιλήνη ανέρχεται σε 5.322, στη Χίο 4.214 και στη Σάμο 2.023. Συνολικά ο αριθμός των φυλακισμένων προσφύγων και μεταναστών στα νησιά του βορείου Αιγαίου ανέρχεται στους 11.559, ενώ οι χώροι στους οποίους «φιλοξενούνται» προορίζονται μόλις για 5.000 άτομα.

Είναι φανερό ότι η κομμουνιστική κυβέρνηση του Συριζα εκτός όλων των άλλων γνωστών λόγων παραμένει η εκλεκτή των «εγγυητριών» μεγάλων δυνάμεων, διότι είναι η μόνη, που θα μπορούσε να διαχειριστεί το ζήτημα της φυλάκισης σε νησιά 11.559 ανθρώπων μέχρις στιγμής χωρίς να ανοίξει ρουθουνάκι από τους «αλληλέγγυους» κινηματίες, χωρίς την παραμικρή αντίδραση από τις «συλλογικότητες» με τις οποίες καυχιέται ο υπουργός δημόσιας τάξης ότι βρίσκεται σε «επαφή» και «διάλογο».

Άλλωστε είναι ή δεν είναι τουλάχιστον «ιεροσυλία» να κατηγορεί κάποιος «άδικα» και «προβοκατόρικα» τους κομμουνιστές, που κυβερνούν, ότι έχουν εξορίσει και φυλακίσει χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε νησιά, ότι είναι συνυπεύθυνοι για τον εφιάλτη, που ζουν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που ονομάζονται «hot spot»;

Άλλωστε δεν είναι ξερονήσια η Μυτιλήνη, η Σάμος, η Χίος, ούτε είναι μόνοι τους οι κολασμένοι, που έχουν «εγκλωβιστεί», αφού έχουν την τιμή να λαμβάνουν τις «υπηρεσίες» τόσων και τόσων ΜΚΟ, και «αλληλέγγυων».

Έτσι δηλώνουμε και εμείς εν τω άμα και το θάμα μετάνοια, γονυπετείς και υποσχόμαστε να απέχουμε από τούδε και στο εξής από οιαδήποτε «αντικομμουνιστική» προπαγάνδα… Και πάλι ζητούμε ταπεινά συγγνώμη από την αγαθή κομμουνιστική κυβέρνηση, που απλά μένει συνεπής στα κομμουνιστικά ιδεώδη… Τους ειλικρινείς χαιρετισμούς μας και στον Περισσό συνοδευόμενους από την βαθιά μας κατανόηση για τους λόγους που συμπολιτεύεται με τόση τέχνη και ευλυγισία. Τόσα χρόνια περίμεναν οι «σύντροφοι» τώρα θα τα χαλάσουν μεταξύ τους;;;

Συσπείρωση Αναρχικών

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: