ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟ-Ο-Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ…

%ce%ba%ce%bf%cf%85%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%8d%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%82«Ανεμογκάστρι λέμε, συνήθως, για γυναίκα που νομίζει έγκυος, αλλά που δεν είναι. Ένοχος συνήθως ο γκαστρίμυθος που την παρέσυρε σε ακολασίες ακατανόμαστες και αυτός είναι ύποπτος τύπος, με μισόκλειστα μάτια και στραβοπατημένα παπούτσια, που δίνει και το κακό παράδειγμα στους νέους και που, μάλλον, και κουκουές είναι». (Από μαθητική έκθεση)

Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ «για να ζωντανέψει η ελπίδα και η αισιοδοξία», απηύθυνε ο γγ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ενώ με μεγάλη προφανώς περηφάνια ισχυρίστηκε ότι «στο ΚΚΕ και στην ΚΝΕ κάθε νέος και νέα με εργατική-λαϊκή καταγωγή μπορεί να βρει αποκούμπι, αλλά και απαντήσεις στα ερωτήματα που έχει, στους προβληματισμούς και τις αγωνίες του για το μέλλον», ενώ στην ίδια κατεύθυνση μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι «ιδιαίτερα στη νεολαία που τη θέλουν στην γωνία, στην απογοήτευση, μπορούμε σήμερα να δείξουμε με περισσότερα επιχειρήματα και αποδείξεις ότι ο λαός, οι νέοι και οι νέες δεν έχουν πει την τελευταία λέξη».

Λείπουν προβατάκια από το μαντρί; Καταφανώς, ναι. Αλλά ρε Κουτσούμπα βρείτε κάτι άλλο να πείτε. Βρωμάει κατηχητικό, η προπαγάνδα σας. «Αποκούμπι» το κόμμα, που θα δώσει όλες τις απαντήσεις στα ερωτήματα των νέων με εργατική παύλα λαϊκή καταγωγή, «αποκούμπι» το κόμμα, που θα ξεδιαλύνει όλους τους νεολαιίστικους προβληματισμούς, «αποκούμπι» το κόμμα για τους νέους με αγωνίες; Κάλεσμα για συμπόρευση με το ΚΚΕ «για να ζωντανέψει η ελπίδα και η αισιοδοξία»; Μπε, μπε και πάλι μπε…

Δημοσιεύθηκε από Λ.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: