ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ… ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΑΔΟΥΡΟ…

ΜαδούροΤα γεγονότα λίγο πολύ γνωστά. Ο πρέσβης της Βενεζουέλας, οι αχόρταγες σεξουαλικές ορέξεις του και οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση με λόγια και με έργα εις βάρος εργαζομένων γυναικών στην πρεσβεία της Βενεζουέλας στην Αθήνα. Μάλιστα, μια από τις γυναίκες που κατήγγειλαν με μεγάλη καθυστέρηση και μάλλον αφού απολύθηκαν, τυγχάνει θυγατέρα πρώην υπουργού και τέως στελέχους του Συ.ρι.ζα.

Ας σημειωθεί ότι ο πρέσβης ήταν στενός συνεργάτης και προσωπικός φίλος του προέδρου της Βενεζουέλας. «Αποστολή του ήταν να στηρίξει τον Τσίπρα και το κόμμα του, σε μία εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ και το Podemos φαινόταν ως σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις για την εξουσία στην Ευρώπη».

Κατόπιν όλων αυτών των χειρονομιών του «ειδικού απεσταλμένου», δόθηκε στην δημοσιότητα επιστολή του Τσίπρα προς τον ίδιο τον Μαδούρο, ώστε το θέμα να τύχει της «καταλληλότερης» διαχείρισης, βεβαίως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έγραφε συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων ο ηγέτης της ριζοσπαστικής αριστεράς, υπερασπιζόμενος δίχως άλλο τα φεμινιστικά ιδεώδη με τα οποία γαλουχήθηκαν γενεές και γενεές αριστερών:

«Εφιστώ την προσοχή σου σε ένα ευαίσθητο θέμα, στο οποίο περιμένω τη συμβολή σου και την παρέμβασή σου με τον καλύτερο τρόπο, το ήδη γνωστό σε εσάς ζήτημα που έχει προκύψει με τον νέο πρέσβη στην Αθήνα. Μέχρι στιγμής το προσωπικό της πρεσβείας έχει επιδείξει πολιτική ωριμότητα και δεν θα λάβει μέτρα εντός της Ελλάδας, που θα δημοσιοποιούσαν το πρόβλημα, γεγονός που θα το εκμεταλλεύονταν στο έπακρο τα συστημικά μέσα ενημέρωσης για να βλάψουν την Αριστερά τόσο στη Βενεζουέλα όσο και στην Ελλάδα».

Κυβερνητική πηγή μιλώντας στο CNN Greece, κλείνοντας τα στόματα των συκοφαντών με «ικανοποιητικό» τρόπο, σημείωσε:

«Παρακολουθούμε εντυπωσιασμένοι μια ενορχήστρωση ξεφτίλας και κιτρινισμού στην οποία συμμετέχουν συντονισμένα το Πρώτο Θέμα και η Νέα Δημοκρατία. Συνεχίστε. Ο κόσμος έχει ανάγκη από γελωτοποιούς».

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος προχωρούμε αποκλειστικά, όπως πάντα, σε μια μεγάλη αποκάλυψη δημοσιεύοντας την επτασφράγιστη επιστολή που τελικά δεν στάλθηκε εκ μέρους του Μεγάλου Ηγέτη για λόγους, που επιφυλασσόμαστε να εξηγήσουμε αργότερα:

«ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΜΑΔΟΥΡΟ», ξεκίνησε την επιστολή του ο Τσίπρας, «ο σύντροφος πρέσβης μας πιάνει τον κώλο ολοένα και πιο συχνά τον τελευταίο καιρό. Οι συντρόφισσες έχουν αγανακτήσει από το επαναστατικό χούφτωμα. Με το ζόρι συγκρατώ τις αφιονισμένες φεμινίστριες, που ετοιμάζονται για δυναμικές κινητοποιήσεις ανεμίζοντας τα βρακιά τους έξω από την πρεσβεία της Βενεζουέλας. Με μεγάλο κόπο προσπαθώ να εξηγήσω ότι ο αγώνας χρειάζεται θυσίες. Θα μας πιάσουν λίγο παραπάνω το μπούτι, θα μας χουφτώσουν τον πισινό τους λέω, αλλά αξίζει τον κόπο, κάντε υπομονή, το αριστερό κωλόχερο που μας βάζει ο σύντροφος πρέσβης δεν είναι ίδιο με εκείνο των καπιταλιστών. Η αντίδραση καραδοκεί να συκοφαντήσει την αριστερά. Μας πηδάει ο Σόιμπλε, μας πηδάει το ΔΝΤ, σας πιάνει και ο σύντροφος πρέσβης λίγο παραπάνω τον πισινό, σας απειλεί με απόλυση αν δεν του κάτσετε ή αν μιλήσετε και εσείς εξεγείρεστε; Ντροπή! Μ’ αυτά και μ’ αυτά σύντροφε Μαδούρο νομίζω ότι τις έπεισα και το θέμα λύθηκε. Δηλαδή θα κάνουν τουμπεκί για όσο θα χρειαστεί. Τους θερμότερους χαιρετισμούς μου, και την ελπίδα ότι θα συνεργαστούμε στενότερα για την κοινωνική δικαιοσύνη, τα εργασιακά δικαιώματα, την πλήρη απελευθέρωση των γυναικών από το πατριαρχικό ζυγό».

Venceremos, Αλέξης, venceremos…

Δημοσιεύθηκε από Λ.
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: