Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΪΙΚΟΥ (ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟΥ) ΕΙΝΑΙ-ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

ελαφρότηταΕπειδή ορισμένοι μπορεί και να μας θεωρούν εμπαθείς απέναντι στο ηρωικό κόμμα της αριστεράς, που λέγεται και Συριζα, είπαμε και εμείς να σας καταπλήξουμε. Να αποδείξουμε και του στραβού Συριζαίου το «δίκιο»…

Έτσι λοιπόν σας παρουσιάζουμε την ανακάλυψή μας, η οποία δεν έγινε, είναι αλήθεια δίχως κόπο, δίχως να σπαταλήσουμε χρόνο. Εν ολίγοις επρόκειτο για μια επίμονη προσπάθεια από μέρους μας, και χρονοβόρα όπως προείπαμε…

Δεν σας κρατάμε άλλο σε αγωνία.

Ήρθε η «στιγμή» της μεγάλης αποκάλυψης…

Όχι, λοιπόν, δεν λένε μόνο και πάντα ψέματα, τα μεγάλα ή μικρά στελέχη της Κουμουνδούρου, δεν μας φλομώνουν μόνο στην μπουρδολογία, στην απάτη, δεν είναι μόνο άπληστοι για την εξουσία, αδίστακτοι στην άσκηση της και τελικά άξιοι συνεχιστές του κοινωνικού έργου των προκατόχων τους.

Λένε και καμία αλήθεια που και που. Απίστευτο αλλά αληθινό, ανησυχητικά αληθινό.

Μια μεγάλη, πολύ μεγάλη αλήθεια, εκστόμισε η προεδράρα της Βουλής ο Ν. Βούτσης σε συνέντευξή του στο κατ’ εξοχήν όργανο της διαπλοκής την εφημερίδα το Βήμα της Κυριακής.

Είπε μεταξύ άλλων και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα περί της πρόσφατης παραδοχής εκ μέρους του Τσίπρα «για αυταπάτες», στις οποίες πρώτος ο ίδιος ο Βούτσης είχε αναφερθεί:

«Ο Πρωθυπουργός πολύ σωστά έκανε ευθέως μέτωπο απέναντι στην βρώμικη πολιτική προπαγάνδα όλης της αντιπολίτευσης, εκτός ΚΚΕ, το οποίο μας εξέθεσε την δική του κριτική άποψη περί συνειδητής και συνεχιζόμενης ψευδολογίας. Αυτός ο επικίνδυνος λαϊκισμός που ισοπεδώνει οράματα, διαψεύσεις, συμβιβασμούς σε απολίτικους χαρακτηρισμούς για «ψεύτες και κλέφτες» είναι απολύτως άσφαιρος σε ότι αφορά την παρούσα κυβέρνηση και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. Όπως και οι άναρθρες απολίτικες κραυγές περί «προδοτών» για όλους τους σημερινούς πολιτειακούς παράγοντες».

Πονηράτζα, ξεπονηράτζα, η συριζαΐκη τσαπερδόνα, το έσκασε το «μυστικό» κλείνοντάς μας το μάτι. Έκθεση κριτικής άποψης οι δήθεν αγριάδες του ΚΚΕ προς το καθεστώς Τσίπρα, το ίδιο βέβαια και οι κουκουέδικες κατηγορίες περί συνειδητής και συνεχιζόμενης ψευδολογίας. Μ’ άλλα λόγια για ποιο γεγονός μας διαβεβαιώνει ο Βούτσης;

Μα είναι ξεκάθαρο. Συμπολιτεύεται το ΚΚΕ, συμμετέχει πρώτο και καλύτερο στην απάτη, έστω και περί απλής και τυπικής αντιπολίτευσης, οπότε και ο μεγάλος αρχηγός Τσίπρας δεν το συμπεριλαμβάνει στο μέτωπο, που συγκρότησε τρομάρα του απέναντι «στην βρώμικη πολιτική προπαγάνδα όλης της αντιπολίτευσης».

Μπερκέτι, λοιπόν, η στάση του ΚΚΕ, όσο για την δυναμική της «κριτικής» του κάτι παρεμφερές με ανταλλαγή απόψεων, καθώς πρέπει κυριών που πίνουν το τσαγάκι τους και διαφωνούν για τις νέες τάσεις στην μόδα.

Α, ρε Κουτσούμπα δεν ήσουν εσύ γι’ αυτά, που κατάντησες για το έρμο το Κόμμα. Και να έχεις και αυτόν τον Βούτση να σε ξεμπροστιάζει έτσι, φόρα παρτίδα, και να χαμογελάει κάτω από το μουστάκι του.

Άστα λα βίστα, hesta ola…

Και το χειρότερο ο Κουτσούμπας ανήξερος γι’ όλα αυτά, δηλαδή για τις «προβοκατόρικες» κινήσεις του ΒΟύτση ενάντια στο Κόμμα του λαού, ή του Περισσού, το ίδιο μας έχουν πει ότι κάνει, σκέφτηκε να τιμήσει την εξέγερση του ’36 στην Θεσσαλονίκη, όπου μεταξύ άλλων είπε και ελάλησε από τον πολιτικό άμβωνα:

«Τελευταία ο ΣΥΡΙΖΑ παραδίδει μαθήματα αριστεροσύνης και ριζοσπαστισμού, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας πρόσφατα στη Βουλή λέγοντας, απευθυνόμενος στο κόμμα μας, πως στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, αριστερό και ριζοσπαστικό δεν είναι να φαντασιώνεσαι μια ιδεατή κοινωνία, που ξέρεις ότι όσο και να την παλεύεις, δεν είναι εύκολο να έρθει, αλλά να ματώνεις για να δημιουργήσεις, έστω σιγά -σιγά αλλά σταθερά, τις συνθήκες, όπου θα μπορέσουν να ευδοκιμήσουν αλλαγές υπέρ της προστασίας των δικαιωμάτων των πολλών» προσθέτοντας ότι ο σοσιαλισμός, το κοινωνικό σύστημα για το οποίο παλεύει το ΚΚΕ δεν είναι φαντασίωση, αλλά στόχος για κατάκτηση, οπότε και «Η πρόταση του ΚΚΕ μπορεί να υλοποιηθεί, να πάρει σάρκα και οστά στην Ελλάδα του σήμερα».

Τάδε έφη ο μέγας και πολλά βαρύς Κουτσούμπας ενώ πίσω του φόντο με μεγάλα κυρίως κόκκινα γράμματα τα εξής λόγια:

ΔΙΔΑΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΠΌ ΤΟ ΜΑΗ ΤΟΥ 36

ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΛΑΪΚΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ

Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ

Αχ, και πάλι αχ, Κουτσούμπα φωτισμένο ηγέτη, σύγχρονε Χο Τσι Μινχ, μη φωτίσετε άλλο τους νέους λαϊκούς ξεσηκωμούς. Τυφλωθήκαμε από τόσο φως, φθάνει έλεος με τους ξεσηκωμούς, δεν τους αντέχει το προτσές…

Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: