ΖΗΤΩ Ο ΛΕΝΙΝ, ΖΗΤΩ Ο ΣΤΑΛΙΝ, ΖΗΤΩ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ;;;

χιτλερ-στάλινΖήτω ο χασάπης Στάλιν!!! Ζήτω οι εκκαθαρίσεις δεκάδων εκατομμυρίων ανθρώπων που εξοντώθηκαν, βασανίστηκαν ή εκτοπίστηκαν στα γκουλάγκ. Καλά τους έκανε ο πατερούλης. Ήταν «εχθροί του Λαού».

Ύποπτοι για αντεπαναστατική δράση, ομοφυλόφιλοι, αναρχικοί, Τσετσένοι και Τάταροι της Κριμαίας, εκατομμύρια αγρότες που συνελήφθησαν ή εξορίστηκαν κατά το πρόγραμμα μαζικής κολεκτιβοποίησης, εκατομμύρια που σάπισαν σε κάτεργα καταναγκαστικής εργασίας στιγματισμένοι ως «πολιτικοί εγκληματίες», οι δεκάδες χιλιάδες που «δικάστηκαν» με συνοπτικές διαδικασίες από το περιβόητο Στρατιωτικό Συμβούλιο κατηγορούμενοι ως «δολιοφθορείς, τρομοκράτες και πράκτορες διάφορων ιμπεριαλιστικών και φασιστικών δυνάμεων», αυτοί και άλλοι τόσοι που «ομολόγησαν» την «συνωμοσία τους», αυτοί και άλλοι τόσο που μακέλεψαν οι υφιστάμενοι του για να γίνουν αρεστοί στον χασάπη Στάλιν, «ήρωα» του αντιφασιστικού αγώνα, αυτοί και άλλοι τόσοι, ολόκληροι πληθυσμοί που ξεκληρίστηκαν με λοιμούς που προκλήθηκαν στην Ουκρανία, στο Καζακστάν και την Νότιας Ρωσία.

Ζήτω και πάλι ζήτω Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι!!!

Ζήτω και οι υποστηρικτές του!!!

Ζήτω και τα κινηματικά όργανα που γιορτάζουν την μνήμη του… Στ’ όνομα άραγε της αντεξουσίας, της αναρχίας, του κινήματος; Λεπτομέρειες. Δεν παίρνεις λογαριασμό δεν δίνεις λογαριασμό…

Ζήτω και πάλι ζήτω ο Στάλιν.

Α, ρε παλιοανάρχες τι θα σας κάναμε αν μπορούσαμε. Μωρέ, και έτσι καλά είναι. Σας τρώμε από τα μέσα… Σιγά σιγά, αλλά δεν θα μείνει σχεδόν τίποτε στο τέλος.

Και πάλι ζήτω ο χασάπης Στάλιν, και η μνήμη του σοβιετικού στρατού που μας έσωσε από τους φασίστες…

Γιορτάστε ρε παλιοαναρχικοί, η ξεφτίλα ποτέ δεν έχει όρια…

Δημοσιεύθηκε από Ρομφαίος
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: