ΜΝΗΜΟΝΙΟ «ΜΕΣΑ» ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ…

μνημόνιο-μέσα-στο-μνημόνιοΠραγματικά ανεπανάληπτο αποδεικνύεται το καθεστώς Τσίπρα. Αν οι προηγούμενες μνημονιακές κυβερνήσεις «κάπου» σταματούσαν, όσον αφορά την επιβολή μέτρων για να μην πέσουν ή έστω για να συνηθίσει ο κοσμάκης, τούτη εδώ η «πρώτη-δεύτερη αριστερά» κυβέρνηση ήταν να μην πάρει την κατάλληλη φορά.

Τώρα, τίποτα δεν την σταματά. Μνημόνιο «μέσα» στο μνημόνιο έχει ήδη συμφωνήσει να φέρει και να το περάσει. Και τα σκυλιά δεμένα.

Η κοινωνία έχει σηκώσει τα χέρια ψηλά. Η προοπτική της αντίστασης χάθηκε; Όχι, βέβαια. Το βάρος θα σηκώσουν οι «53». Ε, αυτό είναι τελικά που δεν θα αντέξει ο περήφανος ελληνικός λαός… Την «αντίσταση» των «53». Άντε, να καταπιεί ο λαουτζίκος τα 500 εκατ. ευρώ από το ΦΠΑ, που πηγαίνει στο 24%, τις κατά 30% μειωμένες συντάξεις, τον επανυπολογισμό επικουρικών και εφ’ άπαξ, που φέρνει νέες περικοπές από 15% έως 40%, την αύξηση των εισφορών, τις αναμενόμενες (κρυφές για την ώρα) αυξήσεις σε νερό και ρεύμα, ενώ αδιευκρίνιστες είναι ακόμη οι πληροφορίες (δεν αστειευόμαστε) περί φόρου λίπους!!!

Αλλά αυτή η «αντίσταση» των «53», με αρχηγό το Τσακαλώτο και υπαρχηγό την Τασία Χριστοδουλοπούλου, δεν καταπίνεται με τίποτα… Μα με τίποτε…

Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: