Ο ΠΑΠΑΣ, ΟΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ «ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ» ΠΟΥ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ…

FSA

Υποδοχή του πάπα με την σημαία του FSA!

Η χυδαία φιέστα που στήθηκε και ονομάστηκε επίσκεψη Πάπα στην Μυτιλήνη, ή αλλιώς επίσκεψη των «προκαθημένων» των τριών εκκλησιών αποτελεί πλέον παρελθόν.

Το σκηνικό ελεγχόμενο, ώστε να κυλήσουν όλα προβλεπόμενα. Εγκαίνια, φωτογραφήσεις, κορδέλες, στημένες χειραψίες, πρόσφυγες γονατιστοί να παρακαλούν τον «νέο Μεσσία» να τους σώσει, επιλεγμένες ομάδες προσφύγων κυρίως γυναικών και παιδιών εν είδει ντεκόρ, και από κοντά και ο Τσίπρας που βρήκε την ευκαιρία να αμολήσει μια ακόμη από τις συνηθισμένες ατάκες του, βέβαιος (;;;) ότι βρέθηκε στην δίνη ενός ακόμη γεγονότος παγκοσμίου βεληνεκούς.

Ο Πάπας είδε, ήλθε και απήλθε, αλλά όχι μόνος του.

Έχρισε ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες 12 αποστόλους και τους πήρε μαζί του για να διαδώσουν προφανώς το έργο του σ’ όλο τον κόσμο. Ύψιστος συμβολισμός, μέγιστη στιγμή για την χριστιανοσύνη…

Ο Πάπας μάλιστα εκστασιασμένος σχολίασε ακόμη και το «όραμα» της Νουρ, την οποία συμπεριέλαβε ανάμεσα στους δώδεκα αποστόλους που πήρε μαζί του στο αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Ρώμη. Η Νουρ, που σημαίνει Άγιο Φως «είδε» την προηγούμενη νύχτα (!!!) ένα φως να την αγκαλιάζει και αυτήν και την οικογένειά της και τελικά το μεσημέρι της επόμενης μέρας έμαθε ότι θα είναι και αυτή ανάμεσα στην ομάδα που θα πάρει ο Πάπας στην Ρώμη…

Το θαύμα ύψιστο, αλλά αναμενόμενο.

Τα κοπάδια των οπαδών κάθε δόγματος πρέπει να ξεχάσουν.

Το αίμα που έχει χυθεί στ’ όνομα των θρησκευτικών ιερατείων όπου γης, τον σκοταδισμό, την άγνοια που καλλιεργήθηκε και συνεχίζει να καλλιεργείται, τα εγκλήματα που έχουν διαπράξει τα θεοκρατικά καθεστώτα όποιον μανδύα και αν έχουν φορέσει.

Αλλά όπως είπαμε το θαύμα στην Μυτιλήνη ύψιστο και αναμενόμενο.

Υποκλιθείτε, λοιπόν, ταπεινοί και καταφρονεμένοι πρόσφυγες στους Πάπες που διακηρύττουν την ανάγκη για μια παγκόσμια διακυβέρνηση, την συγκρότηση μιας παντοδύναμης παγκόσμιας τράπεζας (βλ. ανακοίνωση εκ μέρους του Βατικανού το 2010), υποκλιθείτε στους απεσταλμένους του θεού επί της γης, γονατίστε ευλαβικά εμπρός τους.

Γονατίστε και θα σας πουλήσουν την επιφοίτηση του αγίου πνεύματος.

Φθάνει να μείνετε γονατιστοί…

Δημοσιεύθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: