Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ F-16 ΠΕΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ…

pthshΜετά την δημοσίευση των υποκλαπέντων (από μυστικές υπηρεσίες) συνομιλιών μελών του ΔΝΤ στην Αθήνα, που το καθεστώς Τσίπρα παρουσίασε σχεδόν σαν την νίκη της μάχης του Μαραθώνα, οι ΤσιπροΚαμμένοι είπαν να γιορτάσουν τα επινίκια του νέου έπους της εθνικής ανεξαρτησίας.

Και ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος; Σκέφτηκαν, ξανασκέφτηκαν, ανασκουμπώθηκαν και ξαφνικά μια λάμψη διέσχισε το κενό αέρος, που έχει καταλάβει τους εγκεφάλους τους.

Δεν βάζουμε τα αμερικάνικα αεροσκάφη να πετάξουν σε σχηματισμό μαζί με τα «δικά» μας πάνω από την Ακρόπολη για να το γιορτάσουμε, να βγάλουμε και καμία φωτογραφία, να το ρίξουμε λίγο έξω ρε παιδί μου, να ξεσκάσει λίγο και ο κόσμος με το θέαμα;

Κατάπληκτη από το βεληνεκές της ιδέας η κυβερνητική ομήγυρις συνεχάρη τους εμπνευστές ή τον εμπνευστή της μεγαλειώδους αυτής φιέστας.

Τότε δειλά δειλά το Τσακαλώτο και το Κατρούγκαλο σήκωσαν τα χεράκια τους και ζήτησαν τον λόγο.

«Έχουμε και εμείς μια ιδέα», είπαν στην αρχή με σεμνότητα και χαμηλόφωνα με τα μάτια σχεδόν κατεβασμένα στους φακέλους, που έκρυβαν πραγματικούς θησαυρούς για τους ασφαλισμένους και τους φορολογούμενους.

«Μιλήστε ελεύθερα», τους παρότρυνε ο Μεγάλος Αρχηγός (όχι των Απάτσι καλέ, ο Τσίπρας).

«Να», ξεκίνησε πρώτο-πρώτο το Τσακαλώτο, «σκεφθήκαμε να καταθέσουμε τα νομοσχέδια χωρίς να τα εγκρίνουν οι θεσμοί τουλάχιστον…».

Δεν πρόλαβε να τελειώσει την φράση του και ένα τασάκι, το οποίο άρπαξε σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Μεγάλος Αρχηγός, εκτοξεύθηκε λίγο πάνω από το κεφάλι του.

«Μα, αρχηγέ δεν κατάλαβες, άφησε τον να τελειώσει», είπε το Κατρούγκαλο, «ήθελε να πει ότι τουλάχιστον, έτσι θα πούμε στον κόσμο, που ούτως ή άλλως έχουμε μπαφιάσει στο ψέμα».

Ο Τσίπρας άφησε από το χέρι του το δεύτερο τασάκι, που ήδη είχε προλάβει να αρπάξει για να το εκτοξεύσει στον τελευταίο, μειδιώντας στην αρχή και χαζογελώντας στην συνέχεια όπως το συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, λέγοντας «ε, καλά τώρα το είχα καταλάβει, ξέρω ότι είστε τσακαλάκια σε κάτι τέτοια, απλά ήθελα να δοκιμάσω τα αντανακλαστικά σας, γιατί σάς θέλω σε ετοιμότητα, τώρα που έρχεται και το Πάσχα και έχω υποσχεθεί διπλές και τριπλές αναστάσεις στον λαό…».

Αυτά είπε και αφού ελάλησε (κυριολεκτικά) πήρε αγκαζέ τον Πάνο τον Καμμένο και τράβηξαν προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως τουλάχιστον πληροφορηθήκαμε από καλά ενημερωμένες «πηγές»…

Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: