Μένουμε Βαλκάνια ή έστω Ευρασία!

soultan-ergodanΠοιός να θυμάται τους γραφικούς «μένουμε Ευρώπη»; Σίγουρα πολλοί από αυτούς θα γελούν με τα περσινά καμώματά τους, τους θρήνους και τα στηθοκοπήματα μην «μας βγάλει ο Τσίπρας από την ΕΕ».

Τελικά όλα πήγαν κατ’ ευχήν, είμαστε τυπικά και έξω από τα Βαλκάνια, αφού όλοι οι βαλκάνιοι γείτονες έχουν σφραγίσει τα σύνορα, είμαστε και επισήμως ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών. Προσέξτε, λόγο για αυτούς έχουν μόνο η ΕΕ που παραβιάζει συστηματικά το διεθνές δίκαιο σχετικά με τους πρόσφυγες και η ισλαμοφασιστικό τουρκικό κράτος, που κλείνει όλες τις αντιπολιτευόμενες εφημερίδες και βομβαρδίζει με δυνάμεις πυροβολικού όλο το νότιο τμήμα της. Να μην ξεχάσουμε ότι «ανήκωμεν εις τη Δύσιν», αφού το ΝΑΤΟ έχει αποκτήσει τον έλεγχο του Αιγαίου επ’ αόριστον.

Ο Τσίπρας απλά χασκογελάει, χασκογελάει ασταμάτητα. Περνά πολύ ωραία με τους υπουργούς του, με ταξίδια και τραπεζώματα, μοίρασε λουλούδια μαζί με τον Νταβούτογλου και επέστρεψε με τον τίτλο του δόκτωρος, αφού ανακηρύχτηκε διδάκτορας της πολιτικής οικονομίας από το πανεπιστήμιο της Σμύρνης, τόσο κιμπάρηδες είναι οι τούρκοι σύμμαχοι. Αυτή είναι μια πρώτη απάντησή του στην Περιστέρα, που παριστάνει την καθηγήτρια πανεπιστημίου και δεν φτιάχνει ούτε ένα φαγητό στο σπίτι. Αν είχε φέρει μαζί του και τον πολύπαθο Καρανίκα, οι τούρκοι εξουσιαστές θα ήταν ικανοί να τον ανακηρύξουν επίτιμο ΑΓΕΕΘΑ του τουρκικού στρατού.

Ο κουτοπόνηρος Τσίπρας γνωρίζει καλά πως το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο εφ’ όσον ο ελλαδικός χώρος γίνει ένας νέος Λίβανος. Εδαφικά ακρωτηριασμένος; Διχοτομημένος μέσα από ειδικές οικονομικές ζώνες; Του είναι αδιάφορο. Μια χαρά την περνάνε οι ζάμπλουτοι λιβανέζοι πολιτικοί.

Απόγονοι του Κατιλίνα
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: