ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΑΒΑΤΩΝ: «ΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΧΑΒΟΥΖΑ»!!!

gkabotΕκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής Διαβατών Θεσσαλονίκης εισέβαλαν το πρωί στο στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, όπου με την «επίβλεψη» διμοιριών των ΜΑΤ είχαν ξεκινήσει εργασίες με σκοπό την λειτουργία ως στρατόπεδο συγκέντρωσης ή «μετεγκατάστασης προσφύγων και μεταναστών» κατά το αρμόδιο υπουργείο.

Οι κάτοικοι μαινόμενοι έριξαν την εξωτερική περίφραξη κατέλαβαν τον χώρο διακόπτοντας τις εργασίες με αποτέλεσμα τα συνεργεία να αποχωρήσουν κάτω από έντονες αποδοκιμασίες, αλλά και απειλές προς τις κατασταλτικές δυνάμεις σε περίπτωση, που χρησιμοποιούσαν χημικά.

Κάτοικοι και δημαρχαίοι ενημερώθηκαν ότι οι εργασίες αναστέλλονται μέχρι αύριο, όταν και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση συγκεκριμένα του δημάρχου Δέλτα Μίμη Φωτόπουλου και του δημάρχου Ωραιοκάστρου Αστερίου Γαβότση. Ο τελευταίος, μάλιστα, δήλωσε ότι «τα Διαβατά δεν θα γίνουν χαβούζα»!!! Προφανώς το άθλιο αυτό υποκείμενο θεωρεί τους φυλακισμένους στις Φυλακές Διαβατών, τους ψυχικά ασθενείς ή τους εξαρτημένους, αλλά και τους πρόσφυγες και μετανάστες «λύματα» και για τον λόγο αυτό ανεπιθύμητους στην περιοχή. Η συγκεκριμένη δήλωση, φυσικά και έμεινε ασχολίαστη, θεωρούμενη προφανώς είτε ανάξια λόγου, είτε «προϊόν δίκαιης αγανάκτησης».

Τα «σύννεφα» πυκνώνουν και η συνέχεια δεν αφορά ένα «περαστικό μπουρίνι», αλλά το πέρασμα ενός «τυφώνα», που τα σημάδια του πρόκειται να μείνουν ανεξίτηλα σε ένα κοινωνικό σώμα συγχυσμένο, παραζαλισμένο, θυμωμένο, έτοιμο να κατασπαράξει κατασκευασμένους εχθρούς, έτοιμο να δεχθεί τους όποιους αποδιοπομπαίους τράγους τού υποδειχθούν ως υπαίτιους.

Όσο για την αριστερά μπορεί, πλέον, να αδυνατεί να κρυφθεί πίσω από τα τόσα και τόσο πέπλα ανθρωπισμού, όπως έκανε μέχρι τώρα, αλλά είναι έτοιμη να δώσει και πάλι τα διαπιστευτήρια της ως ο καταλληλότερος διεκπεραιωτής των «δύσκολων αποστολών», όπως φάνηκε ήδη από το περασμένο καλοκαίρι…

Δημοσιεύθηκε από Αναρχία και Ζωή
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: