Το Αναρχικό Αντιεκλογικό Διήμερο

Την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Αναρχικό Αντιεκλογικό Διήμερο, που διοργανώθηκε από την Συσπείρωση Αναρχικών

PANO-2Την πρώτη μέρα έγινε συγκέντρωση στα Προπύλαια, όπου αναρτήθηκαν πανώ στα οποία είχαν γραφτεί τα παρακάτω: ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

PANO-1Στήθηκε μικροφωνική εγκατάσταση απ’ όπου διαβάζονταν κείμενα αντιεκλογικού περιεχομένου. Μοιράστηκε, επίσης, έντυπο υλικό (προκηρύξεις και αντίτυπα της αναρχικής εφημερίδας ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ), ενώ κολλήθηκαν και αφίσες σε παρακείμενες στάσεις λεωφορείων και τρόλεϋ.

stasi1Η συγκέντρωση που άρχισε στις 6 το απόγευμα διήρκεσε μέχρι τις 7.30.

stasi2Την δεύτερη ημέρα, έγινε η προγραμματισμένη συζήτηση στο Πολυτεχνείο της Αθήνας, στο κτίριο Γκίνη, 7μμ και ολοκληρώθηκε 9:30. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης έγιναν τοποθετήσεις και ανταλλάχτηκαν απόψεις αναφορικά με την τρέχουσα κατάσταση και το περιεχόμενο του υπό συζήτηση θέματος, το οποίο ήταν: Το τέλος της ψεύτικης διαπάλης μνημονιακών και αντιμνημονιακών δυνάμεων, οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου και ο κοινωνικός ανταγωνισμός.

Στην αρχή της συζήτησης προβλήθηκαν και τρία αποσπάσματα από ελληνικές ταινίες.

1ο απόσπασμα

2ο απόσπασμα

3ο απόσπασμα

Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: