Η ΨΕΥΤΟΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ…

pseftodiaspasiΗ καταλληλότερη μαριονέτα για τους κυριαρχικούς σχεδιασμούς, που ακούει και στο όνομα Τσίπρας, ομολογεί εμμέσως πλην σαφώς με κάθε ευκαιρία, τόσο ο ίδιος όσο και τα προπαγανδιστικά έντυπα που τον στηρίζουν, ότι πλέουν ήδη με την ίδια βάρκα με την ΝΔ (και τα υπόλοιπα δήθεν τρισκατάρατα μνημονιακά κόμματα τύπου Ποταμιού και Πασοκ). Η από κοινού ψήφιση του τρίτου Μνημονίου δεν ήταν φυσικά μια συγκυριακή πράξη «απελπισίας», μια αναγκαστική κίνηση για να μην επέλθει η τελική καταστροφή, αλλά η πιστοποίηση, το βασικό σφράγισμα του Μεγάλου Συνασπισμού που ζήτησαν οι «εταίροι», μια απαίτηση που βέβαια ικανοποιήθηκε εν ριπή οφθαλμού με τις γνωστές διαδικασίες.

Είναι τέτοια η κυνικότητα και η αλαζονεία που αποτυπώνεται στα καθεστωτικά έντυπα όπως τα Επίκαιρα και η Κόντρα Νιους, ώστε δεν υπάρχει ο παραμικρός ενδοιασμός να καταγράφεται η απάτη σαν τέτοια. Δηλαδή ο θλιβερός ψεύτης Τσίπρας δεν παραδέχεται ευθέως τον επερχόμενο λεγόμενο μεγάλο συνασπισμό με την ΝΔ διότι πρέπει να αντιμετωπίσει την μεγάλη αποσυσπείρωση των μέχρι πρότινος ψηφοφόρων του.

Η ίδια αφήγηση καταγράφεται και σε άρθρο του Μ. Κοττάκη στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Επίκαιρα (συριζαίϊκων συμφερόντων) όπου ο βαμμένος Νεοδημοκράτης δημοσιογράφος (που αρθρογραφεί διεκδικώντας την «εγκυρότητα») μάς πληροφορεί ότι το κλίμα προς την συγκυβέρνηση είναι τόσο εμπεδωμένο ώστε στους διαδρόμους της Κουμουνδούρου τις τελευταίες ημέρες απλά σχολιάζουν ότι κανείς δεν θα ασχολείται την επομένη των εκλογών με τα «ψέμματα» τους, γιατί απλά οι «ανάγκες» της άμεσης συγκρότησης κυβέρνησης θα τα έχουν σκιάσει όλα.

Για την ψευτοδιάσπαση του Συριζα τι να πούμε τώρα; Είναι τόσο ανέμπνευστη, τόσο πεζή, τόσο ανιαρή που πραγματικά δεν θα άξιζε να την αναφέρουμε καν. Οι «αποστάτες» όπως χαρακτηρίζονται από τις φυλλάδες της Κουμουνδούρου, μοιάζουν και οι ίδιοι να βαριούνται με την «αποστασία» τους σε τέτοιο βαθμό, που δεν κρατούν οι καημένοι ούτε καν τα στοιχειώδη προσχήματα μιας δήθεν αληθοφανούς «σκληρής» και «αδυσώπητης ρήξης» με τον «προδότη» Τσίπρα και τους δικούς του.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά αναθάρρησε και η Φώφη του Πασοκ ή το Πασοκ της Φώφης (όπως θέλετε) νεκραναστήθηκε και ο Λαλιώτης (ο Μεϊμάρακης για να τον προϋπαντήσει υποσχέθηκε να συγκροτήσει υπουργείο Νέας Γενιάς στην κεντρική προεκλογική ομιλία της ΝΔ!!!), ο Λεβέντης προβάρει και αυτός το κυβερνητικό του κουστούμι, αφού όποιος μπει στην βουλή αυτομάτως βάζει και υποψηφιότητα συμμετοχής στο κυβερνητικό σχήμα και όλα καλά και όλα ανθηρά… Μόνο ο Καμμένος έχει μείνει στην γωνιά και υπόσχεται να αποσυρθεί από την πολιτική εφ’ όσον το εθνοσωτήριον κόμμα του δεν εισέλθει στο κοινοβούλιο…

Όλα τεθλιμμένα προβλέψιμα με τους εξουσιαστές σε ένα ντελίριο έπαρσης, που πηγάζει από μια σιγουριά (;;;) ότι τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τον ύπνο των αμνών…

Όμως όπως είχε πει ο Σωκράτης «Τους μεν κενούς ασκούς η πνοή διίστησι, τους δ’ ανοήτους, το οίημα» (τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας και τους ανόητους η έπαρση).

Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: