Η τηλεαριστερά προ των πυλών

367742-propaganda_mme_Ομολογουμένως δεν ήταν λίγοι αυτοί που χάρηκαν βλέποντας βουλευτές και υπουργούς της κυβέρνησης να βρίζονται στα τηλεοπτικά παράθυρα με δημοσιογράφους, αλλά και με εταίρους πολιτικάντηδες, βγάζοντας έτσι τις μάσκες και δείχνοντας το ποιόν τους.

Όλα αυτά τα χρόνια των μνημονίων τα κανάλια ξέπλεναν καλά το αίμα, την πείνα και την εξαθλίωση των ανθρώπων. Λογικό, λοιπόν, να αισθάνεται αγαλλίαση κανείς βλέποντας τον Κουρουμπλή να βρίζει την Τρέμη και τον Πρετεντέρη, τον Λαφάζανη και την Κωσταντοπούλου να τα βάζουν με τους παρουσιαστές του Σκάι και διάφορα άλλα περιστατικά.

Μετά από τα παραπάνω περιστατικά η ΕΣΗΕΑ παρέπεμψε σε πειθαρχικό συμβούλιο τους μεγαλοδημοσιογράφους Τρέμη, Πρετεντέρη, Σαράφογλου, Καψή, Μαλέλη, Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου, Πορτοσάλτε, Οικονόμου και τη Χούκλη. Οι κατηγορίες είναι ότι οι παραπάνω δημοσιογράφοι πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών χρησιμοποιώντας ψευδείς και παραπλανητικές ειδήσεις σχετικά με το δημοψήφισμα. Είναι βέβαιο ότι όλοι οι παραπάνω θα σκιαχτούν από το συμβούλιο και θα ζητήσουν άφεση μνημονικών αμαρτιών. Η υπόθεση φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια αφού πρόκειται να συζητηθεί στην βουλή και υπάρχει σε εξέλιξη σχετική εισαγγελική έρευνα.

Βέβαια όλα τα παραπάνω, με μια πιο καθαρή ματιά, απαλλαγμένη από μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς συναισθηματισμούς, φαντάζουν με μάχη από ύαινες πάνω από κάποιο άψυχο κουφάρι, που μετά το φαγοπότι θα ξαποστάσουν και πάλι μονιασμένες οργανώνοντας νέο κυνήγι.

Τόσα χρόνια όλος αυτός ο αντιμνημονιακός συρφετός μάλλον δεν έβλεπε ούτε άκουγε. Κουφή η ΕΣΗΕΑ, τυφλή η εισαγγελία, άλαλοι οι πολιτικάντηδες μπροστά σε όλους αυτούς που τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι τους διώκουν.

Η κυβέρνηση γνωρίζει καλά πως για να μακροημερεύσει χρειάζεται την αρωγή των καναλιών. Η αναστημένη ΕΡΤ, ο ραδιοσταθμός Κόκκινο και η εφημερίδα της Αυγής δεν φτάνουν. Η κυβέρνηση χρειάζεται και τα ιδιωτικά κανάλια. Πολλά σταλινικά απολιθώματα στους χώρους της κυβέρνησης το ξέρουν καλά αυτό. Όσον αφορά τα ζητήματα των τηλεοπτικών αδειών και τα χρωστούμενα των καναλιών, να είμαστε βέβαιοι ότι αργά ή γρήγορα θα διευθετηθούν και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Η «εποχή της αριστεράς», υπό την κομματική κηδεμονία των υπολοίπων, περνάει μέσα από τα κανάλια. Οι έντονοι διαξιφισμοί στα τηλεοπτικά παράθυρα, λοιπόν, έχουν σκοπό, αν και εκφράζουν μια ενδοεξουσιαστική διαμάχη, ως έπαθλο την υπνωμένη συνείδηση του ψηφοφόρου-τηλεθεατή.

Εμπρός, λοιπόν, «σύντροφοι» κατατροπώστε το παλιό τηλεοπτικό κατεστημένο, αλλά εάν τα βρείτε στην πορεία δεν χρειάζεται να το δείξετε… σκορπίστε γρήγορα τον κουρνιαχτό μην τυχόν το πάρει χαμπάρι το πόπολο και συνέλθει από την μέθη των ιδεολογικών φληναφημάτων που το κερνούν. Ούτως ή άλλως την ξέρετε καλά την δουλειά της παραπλάνησης.

Ελευθερόκοκκος
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: