Η αναρχική δραστηριότητα τής στατιστικής

imagesΜαθαίνουμε ότι υπάρχει εταιρεία ανάλυσης παγκόσμιων κινδύνων με την επωνυμία Verisk Maplecroft, η οποία συμβουλεύει τράπεζες, ασφαλιστικές και πολυεθνικές εταιρίες για την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων σχεδόν σε κάθε πόλη της υφηλίου. Κοινώς κάθε μεγαλοκαρχαρίας που σέβεται την δουλειά του οφείλει να συμβουλεύεται μια τέτοια εταιρεία. Η εκμετάλλευση η εκδούλευση μέσω των χρημάτων ή την έλλειψη αυτών και τελικά το κέρδος της κυριαρχίας του κεφαλαίου περνάει μέσα από μελετημένα βήματα. Τα πάντα μπορούν να ενταχθούν σε μια στατιστική με σκοπό την εκδούλευση και το κέρδος. Η εν λόγω εταιρεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά σκιάχτρο για την φοβέρα όχι των πολυεθνικών, που και καλά συμβουλεύει, αλλά των ίδιων των ανθρώπων που κατοικούν σε μεγάλες πόλεις ανά την υφήλιο υποδεικνύοντας τους τον μπαμπούλα που δεν τους αφήνει να ευημερήσουν!

Τι συμβουλεύει, λοιπόν, η εν λόγω εταιρία τις ομοούσιες πολυεθνικές εταιρίες για την Αθήνα; Αναφέρει πως η επένδυση στην Αθήνα εμπεριέχει υψηλό ρίσκο, διότι υπάρχει υψηλή δραστηριότητα αναρχικών ομάδων! Ο εγχώριος μπαμπούλας γίνεται η δραστηριότητα αναρχικών ομάδων. Για το λόγω αυτό η Αθήνα κατατάσσεται στην 113η θέση επικινδυνότητας παγκοσμίως και στην 3η θέση στην Ευρώπη.

Η εταιρία συγκέντρωσε δείγματα από τον Μάιο του 2014 έως τον ίδιο μήνα του 2015 καθώς συνυπολόγισε και δείγματα 5 προηγούμενων χρόνων. Τα δείγματα που τσουβαλιάστηκαν για χάρη της στατιστικής, μπορεί να περιελάμβαναν από βομβιστικές επιθέσεις, καταλήψεις κτιρίων μέχρι τους τελευταίους εμπρησμούς σε αστικά λεωφορεία και τρόλεϊ.

Ας μην γκρινιάζουμε, ότι δεν γίνεται τίποτα το ουσιαστικό και ας δρέψουμε τις δάφνες που μας χαρίζει απλόχερα η επιστήμη της στατιστικής. Στα στατιστικά, λοιπόν, πάμε καλά…

Ελευθερόκοκκος
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: