Ανοίξτε κανά λεξικό, ρεεε!

download (12)«Είναι μια ευχάριστη εμπειρία να μιλάει κανείς με τον δήμαρχο, είναι ευχάριστη εμπειρία να συνομιλούν δύο άνθρωποι που κατέχουν αξίωμα και είναι αναρχικοί στη σκέψη και στη δράση. Ήρθαμε για να προσφέρουμε και όχι για να αποκτήσουμε όνομα. Δεν θα κρύψουμε τα προβλήματα κάτω από το χαλί ούτε της πόλης ούτε της αστυνομίας».

Τάδε έφη υπουργός Πανούσης σε συνάντηση με το δήμαρχο της φραπεδούπολης Μπουτάρη.

ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ Ή ΚΛΑΙΝΕ; Θα μου πεις, τι τρελαίνεσαι; Έχουμε ακούσει να μιλάνε σαν αναρχικοί πολλοί και διάφοροι μέχρι τώρα… μαγκάκια των γηπέδων, μαγκάκια του υποκόσμου, «πρώην» κλασομπανιέρες που πατρονάρονται από ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚ και άλλοι… Άλλωστε, είναι συνηθισμένο, πλέον, πολλοί να προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν την αναρχία για να συγκαλύψουν τις πομπές τους.

Αλλά, νεοδιορισθείς υπουργός να πει τέτοια μπούρδα και μάλιστα, συνεχίζοντας, στην εν λόγω συνέντευξη να μιλάει για τα προβλήματα της δημοτικής αστυνομίας; Εδώ, μάλλον, πρόκειται για εσκεμμένη διατύπωση με την οποία λανσάρεται μια νέα ορολογία της αναρχίας, παρά για άγνοια.

Μέχρι την καθιέρωση μιας ακόμη «νέας αναρχίας» καλό θα ήταν να προσφύγουν, αμφότεροι, σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα λεξικά στο λήμμα «αναρχία». Για να διαπιστώσουν το μέγεθος της γελοιότητας που υπάρχει στην πολιτική και την μπουρδολογία, εν προκειμένω.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: