ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Αναρχικής Αρχειοθήκης Αθήνας (16-1-2015)

«Πώς μπορείς να συνομιλήσεις με κάποιον ο οποίος στερείται λαλιάς;»

Η είσοδος της Αναρχικής Αρχειοθήκης πριν το συμβάν.

Η είσοδος της Αναρχικής Αρχειοθήκης πριν το συμβάν.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συντρόφους και φίλους, οι οποίοι τις δύο τελευταίες μέρες βλέπουν στη θέση της πινακίδας που βρισκόταν στην είσοδο των γραφείων της Αναρχικής Αρχειοθήκης διάφορα αυτοκόλλητα που υπογράφονται με λέξη που αφορά γνωστή ασθένεια των κυνών (και την οποία –λέξη– ενίοτε χρησιμοποιούν οι άνθρωποι υπονοώντας άτομα τα οποία παρουσιάζουν τα γνωστά συμπτώματα αυτής της ασθένειας) ότι: –παρά τα φαινόμενα– δεν αλλάξαμε απόψεις!

Ένα εκ των περί ων ο λόγος κειμένων.

Ένα εκ των περί ων ο λόγος κειμένων.

Αυτό που πραγματικά συνέβη είναι ότι κάποιος/οι, εν κρυπτώ και παραβύστω, συμπεριφέρθηκαν με αγένεια(sic!!!) στην πινακίδα, καταρρίπτοντάς την με βίαιο τρόπο και κολλώντας στη θέση της ασυνάρτητες, ανιστόρητες και αφελείς φράσεις και συνθήματα.

Χωρίς λόγια!

Χωρίς λόγια!

Αδιαφορούμε για την πραγματική προέλευση αυτών που προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια, δεδομένου πως οποιοσδήποτε μπορεί εύκολα να προμηθευθεί και να χρησιμοποιήσει αυτοκόλλητα συνθήματα τέτοιου περιεχομένου.

...και πάλι χωρίς λόγια...

…και πάλι χωρίς λόγια…

Μέχρι την, εντός των προσεχών ημερών, αποκατάσταση των πραγμάτων, τα ένθετα συνθήματα στην είσοδο της Αναρχικής Αρχειοθήκης θα παραμείνουν προς θέαση και διασκέδαση συντρόφων και διερχομένων.

Αναρχική Αρχειοθήκη Αθήνας

anarchy.gr

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: