Στης βουλής τα έδρανα αχ και ‘γω να…

imagesΙστορικής σημασίας δήλωση έκανε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας σε κομματική εκδήλωση, εν μέσω «κρίσης» και γιγάντιας πάλης του ελληνικού… προλεταριάτου. Οι νέες γενιές, δήλωσε, δε γνώρισαν την ΕΣΣΔ (!!!) και πραγματικά σείστηκε η ελληνική «εργατική τάξη» από την πρώτης τάξεως μεγέθους αυτή δηλωσάρα! Εν όψει εκλογών, και ενώ το ΚΚΕ αδυνατεί να μαζέψει πάλι τα ποσοστά του, επιστρατεύονται κάθε λογής εξυπνακισμοί μπας και σώσουν την κατάσταση…

Ας μας συγχωρήσει λοιπόν το «κόμμα του λαού» που μας έπιασε πάλι ο «αντι-κομμουνισμός» μας, με τις ευλογίες των δυτικών ιμπεριαλιστών που μας τροφοδοτούν με επιχειρήματα (κούνια που σας κούναγε…)

Είπε, επίσης, στην ίδια κομματική εκδήλωση ο ΓΓ του κώματος, ότι: «γενιές που δε γνώρισαν την ΕΣΣΔ γεννήθηκαν και ζουν σε συνθήκες αντεπανάστασης, μαθαίνοτας τα πάντα διαστρεβλωμένα και παραποιημένα»!

Αν είναι δυνατόν! Να μιλάει το ΚΚΕ για παραποίηση και διαστρέβλωση, αυτοί που κάναν το χαφιεδισμό επιστήμη, χαρακτηρίζοντας ως προβοκάτορες όσους αγωνίζονται, από τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου ’73 έως τους χιλιάδες διαδηλωτές, από τα μαθητικά του ’91 έως το Πολυτεχνείο του ’95, τον Ιούνη του 2003 και το Δεκέμβρη του ’08, και στη συνέχεια σπεύδουν να το «παίξουν» και αγωνιστές και εκπρόσωποι του λαού!

Αυτοί που δεν έχουν την ελάχιστη τσίπα να αναγνωρίσουν τα εγκλήματα των ηγετών του ΚΚΣΕ, με τις εκατομμύρια δολοφονίες, εκτελέσεις χωρίς δίκες και καταδίκες σε θάνατο στα γκουλάγκ και στις φυλακές της Τσε-Κα και της ΝKVD…

Είπαμε! Η υποκρισία έχει κι ένα όριο πια!

Δημοσιεύθηκε από τον Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: