Ποιός θα κλάψει τον Αρβανιτόπουλο;

arbanΕν όψει  σεναρίων για επικείμενη απομάκρυνση του υπουργού παιδείας Αρβανιτόπουλου, μεταφέρουμε το εξής περιστατικό: Γνωστός ταξικός συνδικαλιστής του ΚΚΕ από τον χώρο των διοικητικών υπαλλήλων του ΕΜΠ ωρυόταν στη γενική συνέλευση «τί θα ωφελήσει την ταξική πάλη, το κίνημα κ.τ.λ.  το να παραιτηθεί ο υπουργός παιδείας;», εν μέσω έντονης καζούρας του ακροατηρίου.

Πράγματι η ταξική πάλη θα πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά αφού ο συγκεκριμένος και οι ομοτράπεζοί του στο ΣΥΡΙΖΑ και στο ΑΝΤΑΡΣΥΑ –μέσω πρύτανη– είχαν διαπραγματευτεί μυστικά με τον υπουργό την διατήρηση των θέσεων για τους υπαλλήλους με την ιδιότητα του μηχανικού ώστε να σωθούν αυτοί με «φωτογραφικό» τρόπο. Οι υπόλοιποι –399–,  καταλαβαίνετε, μπορούν να πάνε να….

Το κακό είναι πως αυτή η λοβιτούρα παραήταν χοντροκομμένη και μαθεύτηκε από τους υπαλλήλους, το χειρότερο είναι ότι την έκαναν βούκινο οι εφημερίδες και το χείριστο,  ότι αν φύγει ο Αρβανιτόπουλος πάει περίπατο αυτή η ωραία συμφωνία. Και άντε τώρα, φτου κι απ’ την αρχή να κάνεις παζάρια, όχι με έναν βαριεστημένο από την πτέρυγα του ψευτοκαραμανλή αλλά με έναν ψυχασθενή τύπου Άδωνι…

Leon

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: