Κρατούμενος στο Ιλινόις βρίσκεται σε απομόνωση από τον Ιούλιο επειδή κατείχε «πληθώρα αναρχικών εντύπων» και «χειρόγραφες εργασίες σε σχέση με την αναρχία», σύμφωνα με τα αρχεία των φυλακών.
Ο Mark «Migs» Neiweem βρίσκεται κρατούμενος στο «σωφρονιστικό» ίδρυμα υψίστης ασφαλείας Pontiac Correctional Center. Εκτός από τα έντυπα φέρεται να κατείχε και τα εξίσου… επικίνδυνα «αλφάδια» και «Ε» σε κύκλο.
Ο Neiweem, έτσι, φακελώθηκε σαν αναρχικός από τη διοίκηση των φυλακών και κατηγορήθηκε μάλιστα ότι προσπάθησε να «στρατολογήσει» και άλλους κρατούμενους ώστε να σχηματίσουν ομάδα.
Για 6 μήνες από τις 13/7 καταδικάστηκε σε απομόνωση, κανένα προαυλισμό και καμία επίσκεψη. Παραδόξως, του βάλανε μετά και στο κελί του έναν λευκό ακροδεξιό.