Στο μυαλό ο στόχος. Το νου σου!

stoxosΝαι ρε, του χρυσαυγίτη το μαχαίρι δεν κάνει διακρίσεις.
Έπρεπε να φάνε ομοεθνή σου για να το καταλάβεις;

Μπορεί να είσαι αριστερός, δεξιός, κομμουνιστής, προοδευτικός και δημοκράτης αλλά υστερείς πολύ ακόμα για να ελευθερωθείς, γιατί ακόμα μπορείς και ξεχωρίζεις το χρώμα του αίματος. Έχεις την σιχαμένη ικανότητα να βλέπεις πολλά χρώματα στο αίμα που χύνεται στο δρόμο.

Το έθνος είναι σαν ένα μικρόβιο. Δεν φαίνεται με γυμνό μάτι, αλλά μπορεί να γίνει θανάσιμο.

Οι χρυσαυγίτες προχθές δολοφόνησαν τον Παύλο Φύσσα στην Αμφιάλη, πριν λίγους μήνες τον Σαχτζάζ Λουκμάν στα Πετράλωνα, χάραξαν το πρόσωπο 15χρονου Αφγανού και την πλάτη 30χρονου Σουδανού, τσάκισαν στο ξύλο πολλούς με ελληνική καταγωγή επειδή δεν τους άρεσε η μούρη, η μπλούζα, τα μαλλιά, τα κορδόνια και τα πιστεύω τους. 
Το ίδιο και για πολλές αμέτρητες ιστορίες λιγότερο ή περισσότερο τραγικές μέχρι που τα θύματα βρέθηκαν πεταμένα στα σκουπίδια, αγνώστου ταυτότητας το σώμα τους.
Για πολλά χρόνια η ίδια ιστορία που ήταν εφιάλτης για κάποιους, αλλά για κάποιους άλλους δεν υπήρχε.
Γιατί;
Γιατί δεν το έπαιξε η τηλεόραση στο σαλόνι σου. Γιατί το κόμμα σου δεν μπορούσε να αντλήσει υπεραξία από το θέμα.
Πως γίνεται να σε πάρω στα σοβαρά όταν εσύ τους ανέβασες στην εξουσία με την εθελοτυφλία σου, την κομματική σου γραμμή και τους δημοσιογράφους που έχεις στο σαλόνι σου;
Παρέα με τους χρυσαυγίτες κρατούσες και εσύ το μαχαίρι που σκότωσε τον Παύλο Φύσσα, όπως το έκανες και χρόνια πριν.
Ναι σε σένα μιλάω αριστερέ, δεξιέ, κομμουνιστή, προοδευτικέ και δημοκράτη. Επίσης μιλάω και σε σένα που τάσσεσαι με τους χρυσαυγίτες γιατί νομίζεις πως είσαι επαναστάτης. Πρόσεχε γιατί οι δικαιολογίες σου για το πόσο κουτός και παραπλανημένος είσαι εξαντλούνται εάν δεν έχουν ακόμα εξαντληθεί.
Το αίμα είναι κόκκινο, είτε το δέρμα είναι λευκό είτε μαύρο. Το έχετε δει στα εγκλήματα που έχετε διαπράξει κατά καιρούς όλοι σας, αλλά φαίνεται πως το θυμάστε μόνο για πολιτική υπεραξία.
Τον Παύλο Φύσσα λοιπόν δεν έφτανε να τον δολοφονήσει ένας χρυσαυγίτης αλλά το μαχαίρι το κρατούσαν πολλοί.
Όταν όλα αυτά τελειώσουν και καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός φρόντισε, λοιπόν, να μην ξανακάνεις τα λάθη που έκανες. Φρόντισε να είσαι σε εγρήγορση και τα μάτια σου στραμμένα έξω και όχι στην τηλεόραση σου ούτε στο λάβαρο του κόμματος σου.
Φρόντισε τα παιδιά σου να τα κάνεις καλύτερα από σένα μήπως και  κάποτε μπορέσουμε να χορέψουμε στην βροχή ένα χορό που δεν θα έχει βήματα ούτε κινήσεις παρά μόνο χρώματα.

πηγή

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: