Έρευνες σε σπίτια αναρχικών στη Γαλλία

rubon6-6e166Αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη ανακοίνωση από τη Γαλλία για μια νέα κατασταλτική επιχείρηση:

Την Τρίτη 22 Γενάρη στις 4.45 το απόγευμα οι μπάτσοι χτύπησαν την πόρτα του Όλιβιερ και δήλωσαν: «Έρευνα!». Ο Όλιβιερ στοχοποιείται αυτή τη φορά επειδή το όνομά του είναι δηλωμένο στον ιστότοπο Non-fides.fr. Για άλλη μια φορά, οι πράκτορες της «αντι»-τρομοκρατίας  ήρθαν για να βρουν ότι οι συγγραφείς του άρθρου “Correspondants de nuit: des agents de proximité de la guerre aux pauvres” [Ανταποκριτές της νύχτας*: Πράκτορες του πολέμου εναντίον των φτωχών], που δημοσιεύτηκε στις 6/10 στο Indymedia της Νάντ και αναμεταδόθηκε από διάφορους ιστότοπους (ανάμεσά τους και το Non-Fides), και διαδόθηκε ευρέως στη Belleville και το βορειοδυτικό Παρίσι, όπου πέντε νυχτερινοί ανταποκριτές και ο δήμος διαμαρτυρήθηκαν για «δυσφήμιση» και «προτροπή στη διάπραξη αδικήματος χωρίς αποτέλεσμα». Έχουν γίνει ήδη διάφορες δικαστικές κλήσεις και έρευνα σε ένα άλλο σπίτι όπου διαμένει άλλος σύντροφος με το όνομα Νταν.

Πέρα από τις μικρές, ανέκδοτες έρευνες στις οποίες τα γουρούνια ξέρουν καλά ότι δε θα κερδίσουν πολλά από άποψη καταστολής, οι ειδικές υπηρεσίες (DCRI, SAT, κτλ), και μέσω αυτών ο δημόσιος κατήγορος, πιέζουν ανθρώπους που έχουν «ανοιχτές» δίκες, με τη μηχανή της απέλασης, με σαμποτάζ σε ΑΤΜ, και ανακατασκευάζουν κάποια δεδομένα με κλεμμένους υπολογιστές, USB στικάκια κτλ.

Προφανώς καμία ενόχληση των κατασταλτικών δυνάμεων του Κράτους δε θα σταματήσει την εξέγερσή μας.

Χωρίς φόβο ή παραίτηση, ζήτω ο κοινωνικός πόλεμος.

Κάποιοι αναρχικοί

* ο όρος «ανταποκριτές της νύχτας» αναφέρεται σε μια πρωτοβουλία πολιτών για την στήριξη κινήσεων της αστυνομίας, κοινώς ρουφιάνοι δηλαδή

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: