Φοβερό!

«Σάλος», έχει ξεσπάσει επειδή ο πρόεδρος του Ευρωγκρούπ δεν έχει στον πρόγραμμα του να δει τον Τσίπρα, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το τί αηδίες και ξεράσματα διατυπώθηκαν δεν λέγεται. «Ατόπημα», «απρέπεια» και άλλα παρόμοια ειπώθηκαν από εκπροσώπους και μη, του εξουσιαστικού συρφετού της αριστεράς. Λες κι αν συναντιόντουσαν θα γινόταν κάτι το συνταρακτικό. Απλά. Θα «άκουγε» τις «απόψεις» (σιγά τα λάχανα!) του αρχηγού και μετά θα ξυνόταν (ίσως κατά την αποχώρησή του για να μην τον προσβάλει στα ίσα).

Αλλά τι να πεις! Ο αποπροσανατολισμός παραμένει το μέσο που χρησιμοποιείται για συγκαλυφθεί η αλήθεια.

Ποια είναι αυτή η αλήθεια; Μα είναι τόσο κραυγαλέα που αρκεί και ελάχιστη λειτουργία αυτού που λέμε μυαλό (για όσους ακόμα το χρησιμοποιούν και δεν χάφτουν ότι τους σερβίρουν τα ΜΜΕ και οι πολιτικοί) για να γίνει κατανοητό πως οι ευρωπαίοι εξουσιαστές, εντεταλμένοι για το προχώρημα των διαδικασιών ενοποίησης της κυριαρχίας και επιδείνωσης των συνθηκών δουλείας θα μιλήσουν με τον εν ενεργεία υπάλληλό τους, τους άλλους τους έχουν χεσμένους.

Θα συζητήσουν με αυτόν που παίρνει τα μέτρα με την ανοχή και συμμετοχή των υπόλοιπων πολιτικών υπαλλήλων (συμπεριλαμβανομένου, βεβαίως, και του Τσίπριζα), οι οποίοι όμως πρέπει να περιμένουν να έρθει η σειρά τους για να συνεχίσουν το έργο που εκπληρώνουν οι τωρινοί. Και εννοείται πως πρέπει να συνεχίζουν να δίνουν εχέγγυα και να παραπλανούν. Να κάνουν την τρίχα, τριχιά. Σαν πονηροί εξουσιαστές να «διυλίζουν τον κώνωπα» και να προσπαθούν να πείσουν, όσους έχουν υπό την επιρροή τους να «καταπιούν την κάμηλον».

Και η «κάμηλος» είναι όλα όσα μπαίνουν σε εφαρμογή από την τριμερή (ΠΑΣΟΚ,ΝΔ, ΔΗΜΑΡ) κατ’ επιταγήν της άλλης τριμερούς που της έχουν δώσει και το ρωσικό όνομα «Τρόϊκα» (που σημαίνει άμαξα που την σέρνουν τρία άλογα). Ο δε Τσίπριζα μας «έχει ταράξει στη νομιμότητα», το οποίο μεθερμηνεύεται: «Προχωράτε εσείς και εγώ θα κρατάω τα μπόσικα».

Εννοείται πως ο γράφων, δεν διέθετε ούτε διαθέτει κανενός είδους αυταπάτη για την πραγματικό ρόλο και λόγο ύπαρξης του Τσίπριζα, αλλά και κάθε είδους αριστεράς. (Άλλωστε είναι γνωστοί –και μη εξαιρετέοι– αυτοί που προέτρεπαν στην υπερψήφιση του Τσίπριζα). Απλά υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να μην αποσιωπούνται.

Επειδή, ο κόσμος καίγεται (στην κυριολεξία) και οι Τσιπριζαίοι θέλουν να τον κάνουν να ασχολείται με την κόμμωση θηλυκού υπογαστρίου!

Ρομφαίος

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: