Το ξέρατε ότι η Αντζελίνα Τζολί (η γνωστή ένοικος των υγρών ονείρων πολυάριθμων μπουνταλάδων ανδρών – ενίοτε και γυναικών) είναι μέλος του CFR (Council of Foreign Relations); Εγώ δεν το ήξερα και εντυπωσιάστηκα (ένεκα μπουνταλάς κι εγώ).
http://www.people.com/people/article/0,,20041839,00.html
Αν τυχόν δεν ξέρετε τί είναι το CFR, ψάξτε το, είναι ένα από αυτά τα «think tanks» που κουμαντάρουν τις ΗΠΑ φιλοδοξώντας να κουμαντάρουν όλο τον κόσμο μέσω «υποδείξεων» σχεδιασμού πολιτικής και στρατηγικής, με πρόεδρο τον γνωστό δισεκατομμυριούχο Ροκφέλλερ. Ουσιαστικά είναι υπεύθυνοι για πολιτικές γενοκτονίας σε όλο τον πλανήτη καλυμμένων πίσω από φιλανθρωπικά ιδρύματα, «ανθρωπιστικούς» πολέμους, «ανθρωπιστικές» ΜΚΟ, «ανθρωπιστικής» προπαγάνδας των ΜΜΕ κλπ, κλπ. Τα 3000 περίπου μέλη του κατέχουν τα τρία τέταρτα του συνόλου του πλούτου των ΗΠΑ. Ήταν αυτοί που σχεδίασαν τη «νέα τάξη» που θα προέκυπτε μετά τη λήξη της Β΄ παγκόσμιας ανθρωποσφαγής, ενώ αυτή ήταν ακόμα σε εξέλιξη. Ο σχεδιασμός, η ίδρυση και οργάνωση της ΣΙΑ έγινε πάλι από αυτούς. Φυσικά συμμετέχουν στον σχεδιασμό της επόμενης τάξης μετά την «επιτυχή» λήξη της Γ΄ παγκόσμιας ανθρωποσφαγής –που διανύουμε– σε αγαστή συνεργασία με τις γνωστές «Λέσχες» και αδελφά «ιδρύματα» στην άλλη όχθη του Ατλαντικού (Royal Institute of International Affairs).
Τώρα θα μου πείτε πως μου ήρθε και ασχολούμαι με τη Τζολί. Η κυρία, η οποία είναι και πρέσβειρα καλής θέλησης στον ΟΗΕ (ποιά είναι η αντίστοιχη «φιλάνθρωπος» στην Ελλάδα;) πριν λίγο καιρό έκανε έκκληση για τη σύλληψη του Jozeph Kony αρχηγού μιας αντάρτικης οργάνωσης στην Ουγκάντα υπεύθυνης για πολλά εγκλήματα και σφαγές εκεί. Για την υπόθεση αυτή έχει βγει και ένα βίντεο στο youtube το «Kony 2012» το οποίο έχουν παρακολουθήσει πάνω από 80 εκατομμύρια μέχρι στιγμής.
http://www.guardian.co.uk/film/2012/mar/12/kony-2012-angelina-jolie.
Πού είναι το μεμπτό θα μου πείτε. Στην Ουγκάντα το 2009 ανακαλύφθηκε πολύ πετρέλαιο. Και υφίσταται πολύ μεγάλος διαγκωνισμός (πόλεμος δηλαδή) των Δυτικών με τους Κινέζους γενικά για τη δύσμοιρη Αφρική, η οποίο έχει όχι μόνο πετρέλαιο , αλλά και το σύνολο των ορυκτών, που είναι απαραίτητα για τα προϊόντα τεχνολογίας (υπολογιστές, κινητά κλπ κλπ).
Χωρίς αυτά, ούτε τα σκουπιδο-γκάτζετ της Apple θα υπήρχαν ούτε οι μαλάκες ευρωπαίοι θα έκαναν ουρές με αντίσκηνα για να αγοράσουν το νέο iPod. Για τους λόγους αυτούς (και πολλούς άλλους…) οι ΗΠΑ έχουν ιδρύσει ειδική στρατιωτική πτέρυγα για την Αφρική (AFRICOM), η οποία είχε και τον έλεγχο των πολεμικών επιχειρήσεων στη Λιβύη, βάσει του νέου δόγματος «Responsibility to protect». Και κοντά σε αυτά ο Ομπάμα έστειλε τον περασμένο Οκτώβρη ειδικές δυνάμεις στην Ουγκάντα για να συνεισφέρουν υποτίθεται στη σύλληψη του Κόνυ. Ουσιαστικά θέλουν ενεργή παρουσία της AFRICOM εκεί και προετοιμάζουν το έδαφος για μεγαλύτερη στρατιωτική επέμβαση. Η Λιβύη ήταν μόνο η αρχή.
Και κάπως έτσι δένει το γλυκό με τις φιλάνθρωπες και διάσημες τσουλάρες τύπου Τζολί, των οποίων η καριέρα στο Hollywood είναι στα χέρια «οργανώσεων» σαν το CFR και κατέχουν τον τίτλο του «culturemaker» (δημιουργός κουλτούρας). Δείτε εδώ πόσα μέλη των μέντια, (ηθοποιοί κλπ) είναι μέλη του CFR (ανάμεσά τους η Ολμπράιτ που ήταν κι αυτή ηθοποιός πριν γίνει η υπουργός εξωτερικών που κατεύθυνε τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία) http://www.stopthenorthamericanunion.com/CFRMedia.html. Εμείς σας φτιάχνουμε, εσείς μας κάνετε τη βρωμοδουλειά και μετά αποσύρεστε για να ζήσετε ζωή χαρισάμενη (αν είσαστε και καλά παιδιά).
Από κοντά και άλλοι φιλάνθρωποι: ο γνωστός Τζορτζ Κλούνεϊ (εδώ μιλάμε επίσης για τα υγρά όνειρα αναρίθμητα αποχαυνωμένων γυναικών, πλέον) έκανε πρόσφατα ένα ντοκυμαντέρ για το πως υποφέρουν οι άνθρωποι στο Σουδάν από τον πόλεμο εκεί καλώντας κι αυτός για «ανθρωπιστική» επέμβαση. Το Σουδάν που με τις ευλογίες των Δυτικών βρίσκεται σε εμφύλιο πόλεμο (το νότιο Σουδάν πρόσφατα αποσχίστηκε) με πολύ πετρέλαιο να ρέει στο νότιο Σουδάν. Ο Κλούνεϊ ουσιαστικά δαιμονοποιεί το βόρειο Σουδάν και το ντοκυμαντέρ το έκανε παρέα με τον John Prendergast, «ακτιβιστή ανθρώπινων δικαιωμάτων» αρχηγό της ΜΚΟ «Enough Project» αλλά και πρώην μέλος του NSC (National Security Council) και του State Department και τρέχον μέλος του «International Crisis group» (σας αρέσει το όνομα;) που δημιουργήθηκε από την Παγκόσμια τράπεζα το 1995 (κάτι ξέραν από τότε…) και διευθύνει τώρα ο γνωστός Σόρος με τις ευλογίες του επίσης γνωστού Μπρεζίνσκι. Όποιο σκατό και να σηκώσεις τα ίδια καθάρματα θα βρεις από κάτω…
Η AFRICOM λοιπόν θέλει να πατήσει πόδι και στο Σουδάν… Οι διάσημοι φιλάνθρωποι και οι πράκτορες των ΜΚΟ ζεσταίνουν τις μηχανές, ο στρατός καθαρίζει τη μπουγάδα, οι Ευρωπαίοι τρέχουν με το iPod στο χέρι και έχουν ονειρώξεις με την Τζολί, που κοιμάται στις αγκάλες του CFR.
Που τα βρίσκω, όμως, ο… μπαγάσας!
«Κλέφτες μοιράζουνε τη Γη, κάτι μου λείπει, κάτι…», (Ρένα Κουμιώτη).