Το αναρχικό διήμερο ενάντια στις εκλογές, στις 13 &14 Ιουνίου

Πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 13 και την Πέμπτη 14 Ιουνίου το προγραμματισμένο από την Συσπείρωση Αναρχικών Διήμερο ενάντια στις εκλογές και τις εκλογικές διαδικασίες.

Την πρώτη μέρα, πραγματοποιήθηκε συζήτηση σε αίθουσα του κτιρίου Γκίνη, στο Πολυτεχνείο της Αθήνας (Πατησίων), η οποία άρχισε στις 7:45 και διήρκεσε τέσσερις ώρες.

Στην συζήτηση  που είχε σαν θέμα της: «Οι εκλογές, η ανασύνταξη του πολιτικού σκηνικού στους καιρούς του μνημονίου και της “κρίσης” και η αναρχική προοπτική» μίλησαν σύντροφοι και συντρόφισσες και τοποθετήθηκαν με ξεκάθαρο τρόπο ενάντια σε κάθε είδους συμμετοχή σε εκλογές. Βεβαίως, η συζήτηση επεκτάθηκε και στα υπόλοιπα σημεία του υπό συζήτηση θέματος.

Τη δεύτερη μέρα, Πέμπτη 14 Ιουνίου, έγινε η προγραμματισμένη συγκέντρωση στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου, όπου αναρτήθηκαν πανώ στα οποία είχαν γραφτεί τα παρακάτω:

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΜΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΝΕΣΑΙ, ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ και

Ψ ΗΦΙΖΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΠΑΡΑΔΙΝΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΙΣΧΥΩ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Επίσης, στήθηκε μικροφωνική εγκατάσταση απ’ όπου διαβάζονταν κείμενα αντιεκλογικού και αντικρατικού περιεχομένου. Μοιράστηκε, επίσης, έντυπο υλικό (προκηρύξεις και αντίτυπα της αναρχικής εφημερίδας ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ).

Η συγκέντρωση άρχισε στις 6 το απόγευμα και έληξε στις 8:30μμ. 

ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ, ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: