Ομαδική δολοφονία στον Καύκασο βαφτίζεται «εξουδετέρωση τρομοκρατών»

Πηγές στην επαρχία της Ινγκουσετίας αναφέρουν μια στυγνή δολοφονία που έγινε από τους ρώσους εισβολείς στην πρωτεύουσα Ναζράν αργά την Τρίτη.
Στις 3 Απρίλη ο Salman Gardanov, γεννημένος το 1989, και ο μικρότερος αδερφός του Junaid οδηγούσαν προς το σπίτι τους στο Ναζράν, επιστρέφοντας από την εργασία τους σε ένα εργοστάσιο κατασκευής τούβλων. Ο ξάδερφός τους Shamsuddin βρισκόταν επίσης στο αυτοκίνητο.
Στο δρόμο τα αδέρφια πήραν και μια ηλικιωμένη συγγενή της μητέρας τους, τη Zina, που ζούσε στη γειτονιά τους. Όλοι δούλευαν στο ίδιο εργοστάσιο.
Δεν έφτασαν ποτέ όμως σπίτι τους… Εκτελέστηκαν βάρβαρα από τα ρωσικά τάγματα θανάτου, και ανακηρύχτηκαν «τρομοκράτες».
Οι ρώσοι εισβολείς και οι ντόπιοι συνεργάτες τους γάζωσαν το αυτοκίνητο και τους σκότωσαν όλους. Μετά τοποθέτησαν εκρηκτικά και ανατίναξαν το όχημα.
Η ομαδική αυτή δολοφονία αποδόθηκε σε «τρομοκρατική πράξη» που προετοίμαζαν οι δολοφονημένοι, λέγοντας ότι η γυναίκα και τα 2 αδέρφια είχαν εκρηκτικά επάνω τους και προετοιμάζονταν για «επίθεση αυτοκτονίας».
Τα ρωσικά ΜΜΕ εξαπέλυσαν εκστρατεία παρα-πληροφόρησης μιλώντας για «μεγάλη επιτυχία αποτροπής επικείμενου τρομοκρατικού χτυπήματος».
Αμέσως μετά τη δολοφονία, ρωσικά κανάλια μετέδωσαν ότι «μεγάλη τρομοκρατική επίθεση, διπλή τρομοκρατική επίθεση, απεφεύχθη» και ότι «τρομοκράτες καμικάζι έχουν εξουδετερωθεί».
Οι δύο απ’ τους δολοφονημένους, ο Salman και ο Junaid, ήταν αδέρφια του Muhammad Gardanov που είχε σκοτωθεί πριν κάποιο καιρό. Οι μπάτσοι τους παρακολουθούσαν και τα δύο αδέρφια δούλευαν κανονικά για να θρέψουν την οικογένειά τους.
Τα άλλα δύο άτομα στο αυτοκίνηταν απλά βρέθηκαν μαζί τους επιστρέφοντας σπίτι.
Ρωσικά και άλλα δυτικά ΜΜΕ εξακολουθούν να παρα-πληροφορούν και να διασπείρουν την προπαγάνδα των ρώσων εισβολέων, μιλώντας ακόμα για «ειδική επιχείρηση» στο Ναζράν.
Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: