Ενημέρωση για τη δίκη του Justin Solondz

Προχθες (21/12) εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου ο Justin Solondz, κατηγορούμενος για ενέργειες του Earth Liberation Front. Το 2006 στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες εναντίον του. Ζούσε στην Κίνα φυγόδικος μέχρι το 2009 που συνελήφθη εκεί και φέτος το καλοκαίρι εκδόθηκε στις ΗΠΑ.

Οι κατηγορίες βασίστηκαν στις καταθέσεις πρώην συντρόφων του – ρουφιάνων – που συνεργάστηκαν με τις αρχές, στα πλαίσια της επιχείρησης Backfire του FBI.

Σχετικά με τους άλλους τέσσερις που φέρονται να συμμετείχαν στον εμπρησμό του εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, ο William “Avalon” Rodgers δε συνεργάστηκε, ώσπου αυτοκτόνησε μέσα στο κελί του. Οι άλλοι τρεις Lacey Phillabuam, Jennifer Koehler, και Briana Waters ΟΛΟΙ συνεργάστηκαν και έδωσαν στοιχεία για τους υπόλοιπους.

Ο Justin παραμένει σθεναρός σύμφωνα με τους συντρόφους του και με ακμαίο ηθικό, παρά την παραδοχή από μέρους του τμήματος των κατηγοριών. Η αναμενόμενη καταδίκη του θα γίνει στις 16 Μαρτίου στο ομοσπονδιακό δικαστήριο (1717 Pacific Ave, Tacoma, Washington).

Φυγόδικοι παραμένουν οι Joseph Dibee, Josephine Overaker, και Rebecca Rubin.

(Από κείμενο αλληλεγγύης που δημοσιεύτηκε από τους «Ανώνυμους για την Ελευθερία των Οικο=φυλακισμένων και της Γης»)

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ


Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: