Δολοφονία χωρικών στoν Καύκασο

Πηγές στην Επαρχία Καμπαρντινο-Μπαλκαρία-Καρατσάι (ΚΒΚ) του Καύκασου αναφέρουν μια βάρβαρη δολοφονία που έγινε την Πέμπτη το απόγευμα με θύματα 3 χωρικούς. 

Η δολοφονία έγινε στο δρόμο Prokhladnyy-Azay στο χωριό Bylyi. Τέσσερις κάτοικοι, οι Boris Akhmatov, Sapar Makitov, Tahir Malkarov και Svetlana Malkarova, μητέρα 4 παιδιών. πήγαν με ένα αυτοκίνητο VAZ 2115 στην πόλη Ναλτσίκ για την κηδεία ενός μάρτυρα, του Akhmad Malkarov, που δολοφονήθηκε από τους ρώσους εισβολείς 2 μέρες πριν.
Γυρνούσαν πίσω με το πτώμα του νεκρού που βρισκόταν σε ασθενοφόρο.
Όταν έφτασαν στο χωριό Zhanhoteko, η γυναίκα του μάρτυρα, Svetlana, που βρισκόταν στο ασθενοφόρο, αρρώστησε και επιβιβάστηκε στο άλλο όχημα ενώ ο αδερφός του, Tahir Malkarov, άλλαξε θέση μ’ αυτή.
Στην είσοδο του χωριού Bylyi, σε μια γέφυρα, εμφανίστηκε ένα όχημα Niva, απ’ το οποίο οι εισβολείς-δολοφόνοι γάζωσαν με σφαίρες το όχημά τους, σκοτώνοντας τους 2 από τους 3 επιβαίνοντες. Όταν έφτασαν ασθενοφόρα οι δολοφόνοι παρέμειναν και εμπόδισαν τους γιατρούς να περιποιηθούν τη γυναίκα που ήταν ακόμα ζωντανή και τελικά  πέθανε μπροστά στους αυτόπτες μάρτυρες.
Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: