Ειδήσεις των τελευταίων ημερών από Γερμανία

Λειψία 2/8: Κουκουλοφόροι έβαλαν φωτιά σε κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που χρησιμοποιούν οι μπάτσοι για να ελέγχουν το κτίριο της ΑΟΚ, μιας μεγάλης ασφαλιστικής εταιρίας, προκαλώντας ζημιές 5000 ευρώ.

Βερολίνο 4/8: Πυρπολείται όχημα εταιρίας σεκιούριτι. Ο εμπρησμός έγινε στο Schöneberg και το όχημα ανήκε στην εταιρία Piepenbrock .

Templin 5/8:  Εμπρησμός σε αστυνομικό τμήμα: Γύρω στις 5.30 το πρωί πετάχτηκε μια βόμβα μολότοφ εκτοξεύθηκε στο τμήμα προκαλώντας μικρές ζημιές.

Βερολίνο 6/8: Όταν οι μπάτσοι προσπάθησαν να διώξουν απ’ το δρόμο συγκεντρωμένους που περίμεναν να μπουν σε ένα κλαμπ στην Revaler Straße, δέχθηκαν επίθεση με πέτρες με αποτέλεσμα ο ένας απ’ τους επιβαίνοντες να τραυματιστεί.

Freiburg 7/8: Πυρπολείται όχημα της ομοσπονδιακής αστυνομίας με αρκετές μολότοφ. Στην ανάληψη ευθύνης αναφέρονται οι κατασταλτικές επιχειρήσεις εναντίον αυτόνομων χώρων.

Κολωνία 9/8: Γίνεται επίθεση με πέτρες στα κεντρικά της ενεργειακής εταιρίας RWE με αφορμή τα γεγονότα στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.

Βερολίνο 9/8: Πυρπολούνται 9 οχήματα στις περιοχές Zehlendorf και Steglitz.

Βερολίνο 12/8: Πυρπολείται όχημα ρυθμιστικού πρακτορείου.

Το ίδιο βράδυ πυρπολούνται 4  πολυτελή οχήματα σε Schöneberg και Charlottenburg στην πρωτεύουσα, το ένα ανήκει σε ρυθμιστικό πρακτορείο του Pankow.

Βερολίνο 14/8: Μπογιές και πέτρες εκτοξεύονται εναντίον μιας τράπεζας Sparkasse σε ένδειξη αλληλεγγύης με την εξέγερση στην Αγγλία.

Βερολίνο 16/8: Πυρπολούνται 11 αυτοκίνητα στο Charlottenburg. Την επόμενη μέρα πυρπολούνται άλλα 15 πολυτελή οχήματα, το ένα ανήκει σε κατασκευαστική εταιρία.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: