Εμπρηστική επίθεση στη Μαδρίτη

Στις 12/8 δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η ανάληψη ευθύνης για μια εμπρηστική επίθεση στην Ισπανία. Μεταξύ άλλων αναφέρονται:

«Σήμερα το βράδυ 2 φορτηγά που ανήκουν στην πολυεθνική ενεργειακή εταιρία GDF SUEZ πυρπολήθηκαν στη γειτονιά San Juan Bautista. Το τεχνο-βιομηχανικό σύστημα έχει επιβληθεί στις ζωές μας βάναυσα, έχει κάνει αποικίες τα σώματά και τα μυαλά μας, η ζωή έχει γίνει τεχνητή. Νέες τεχνολογίες, όπως νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία, ρομποτική… σημαίνουν νέες μορφές κυριαρχίας, στις οποίες το Κράτος ξοδεύει δισεκατομμύρια, ξέροντας ότι έτσι προστατεύει τη μακροβιότητά του. Μας πουλάνε όλα αυτά τα σχέδια σαν τα καλύτερα, αλλά το μόνο που προστατεύουν είναι η συνέχιση της παρούσας τάξης: το μόνο που προστατεύουν είναι η δολοφονία της φύσης, ο ολική εξάρτηση από την τεχνολογία, ένας κόσμος όπου δεν υπάρχει μέρος για αυτονομία, για ελευθερία. Και η δολοφονία εκατομμυρίωνα ανθρώπων έτσι ώστε εδώ στον πρώτο κόσμο να ευχαριστηθούμε μια «ειρηνική» ζωή όπου η αποξένωση φτάνει σε τρομακτικά επίπεδα.

Για όλα αυτά είναι απαραίτητο να σκοτώσουν τη φύση με μέσα που αποκαλούν «πόρους» για την παραγωγή ενέργειας. Γι’ αυτό επιτεθήκαμε στην εταιρία “GDF SUEZ,” και οι επιθέσεις θα συνεχιστούν ενάντια σε ό,τι μας σκλαβώνει. Επίσης για τους αδερφούς και αδερφές μας στην Αγγλία, που, έχοντας καταλάβει ότι η μιζέρια στις ζωές τους προκαλείται από τον κόσμο των εμπορευμάτων, έχουν εξαπολυθεί να τα καταστρέψουν – από εδώ, δύναμη στον αγώνα σας, και μακάρι η εξέγερση που σαρώνει αυτές τις μέρες την Αγγλία να απλωθεί παντού.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ BILLY, SILVIA, COSTA ΚΑΙ MARCO!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙ-ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Στον Mark Duggan, δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε»

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: