Γενικεύεται η εξέγερση στην Αγγλία!

Οι ταραχές και οι αντικρατικές δράσεις εξαπλώνονται, μετά την «αποκάλυψη» ότι ο Μαρκ Ντάγκαν δεν είχε επιτεθεί σε μπάτσους πριν τον δολοφονήσουν, σε άλλες 8 τουλάχιστον πόλεις, και ο πρωθυπουργός προσπαθεί να τρομάξει τους οργισμένους νεολαίους που βγαίνουν στους δρόμους λέγοντας ότι δε θα ανεχθεί περαιτέρω βία το κράτος και ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Ο φόβος του κράτους φαίνεται και από το γεγονός ότι ετοιμάζονται αναβολές στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ένα κατεξοχήν μέσο νάρκωσης συνειδήσεων της «Γηραιάς Αλβιόνας».
H τεράστια κατεστραμμένη αποθήκη της Sony θα μείνει σαν εικόνα για να θυμίζει τη ματαιοδοξία όσων προσκυνούν το σύγχρονο πολιτισμό, το χρήμα, το lifestyle και την ανάπτυξη.
Χθες το βράδυ σημειώθηκαν επιθέσεις σε Μάντσεστερ, Σάλφορντ, Λίβερπουλ, Νότιγχαμ και Μπέρμιγχαμ. Τρία άτομα σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από όχημα, λέγεται ότι ήταν μέλη «λαϊκών» πολιτοφυλακών περιφρούρησης ενάντια στους εξεγερμένους.
Πολλά άτομα αντιμετωπίζουν τώρα κατηγορίες μετά τις συλλήψεις.
Περίπου 113 άτομα συνελήφθησαν σε Μάντσεστερ και Σάλφορντ, όπου εκατοντάδες νεολαίοι απαλλοτρίωσαν μαγαζιά και έκαψαν αυτοκίνητα και κτίρια.
Στο West Midlands,  163 άτομα συνελήφθησαν μέχρι σήμερα το πρωί μετά από συγκρούσεις με τους μπάτσους.
Το αστυνομικό τμήμα του Canning Circus στο κέντρο του Νότιγχαμ πυρπολήθηκε από 40 άτομα με μολότοφ. Συνελήφθησαν 90 άτομα στην πόλη συνολικά χθες το βράδυ.
Στο Λίβερπουλ συνελήφθησαν 50 άτομα για ταραχές, ενώ πυρπολήθηκαν μαγαζιά και 4 πυροσβεστικα.
Στο Gloucester, συνελήφθησαν 9 άτομα μετά από επίθεση νεαρών σε μπάτσους με πέτρες και μπουκάλια. Στο Leicester, περίπου 100 άτομα επιτέθηκαν σε μπάτσους και καταστήματα. Στο Μπρίστολ συνελήφθησαν 19 άτομα τη δεύτερη νύχτα των ταραχών.
Ένας 21χρονος έχει συλληφθεί για τον εμπρησμό  έκθεσης επίπλων στο Κρόιντον του Λονδίνου.
Όλοι οι μπάτσοι της κεντρικής και βόρειας Αγγλίας βρίσκονται έτοιμοι να μεταφερθούν σε περιοχές που υπάρχουν ταραχές.
Ένας 26χρονος σκοτώθηκε από σφαίρα στο Κρόιντον.
Στο μεταξύ, αρχίζουν και δημοσιεύονται φωτογραφίες «υπόπτων» από κάμερες με σκοπό τη σύλληψή τους και την τρομοκράτηση του κόσμου.
Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: