Ω, τί ευτυχία!

Οποία αρμονία, αλληλοκάλυψη και αλληλοσυμπλήρωση των εξουσιών για την εμπέδωση του νέου καθεστώτος νάρκωσης που πρόκειται να καθιερωθεί νομοθετικά!

Είναι πράγματι άξιοι θαυμασμού.

Ο υπουργός διαχείρισης της υγείας του πληθυσμού πάει να «περάσει» τη δημιουργία τμημάτων νόμιμης χορήγησης, υποκατάστατων, εξαρτησιογόνων ουσιών σε όλα τα νοσοκομεία. Ένα, μάλιστα, από τα «ακλόνητα» επιχειρήματα που προβάλλει είναι το ότι δεν θα μπορούν να υπάρχουν αντιδράσεις και κινητοποιήσεις, από όσους έχουν λόγους να μη θέλουν σε κάποια περιοχή μονάδες χορήγησης υποκατάστατων ουσιών νάρκωσης, όπως γινόταν σε πολλές περιπτώσεις. Διότι, σου λέει ο «ξύπνιος», δεν μπορούν να ζητήσουν την μετακίνηση του νοσοκομείου!!! Από «επιχειρήματα», πάντως, σκίζουν.

Ο υπουργός απονομής κρατικής δικαιοσύνης, από τη μεριά του, επαυξάνει, υπερθεματίζοντας, για την αποποινικοποίηση. Υποστηρίζει πως έτσι θα διευκολυνθεί η… «ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαροτέρων εγκλημάτων», κάτι που ήδη συμβαίνει στην υπόλοιπη… πολιτισμένη Ευρώπη.

Το γλυκό «δένει» με τα ΜΜΕ, που σπεύδουν να επιχειρηματολογήσουν: Αφού η πρέζα έχει ξεπέσει τόσο και πουλιέται στην ξεφτίλα 15 ευρώπουλα το γραμμάριο, εμείς, επιτέλους, θα φυτεύουμε τη φούντα μας στο μπαλκόνι μας, αγνό και αθώο(!) υλικό, με τα χεράκια μας περιποιημένη, κόντρα στους κακομαθημένους αλβανούς μεσάζοντες με το σκάρτο πράμα τους, ή το σκάνκ (που μας αναγκάζουν να πίνουμε, με το ζόρι ρε αδερφάκι μου!!!) που προκαλεί, λέει, αποδεδειγμένα, προβλήματα μνήμης!!!

Άλλωστε, ο Γιωργάκης το είχε υποσχεθεί εδώ και χρόνια: «Κάθε μπαλκόνι και γλαστρί, κάθε γλαστρί και φούντα».

Α, όλα κι όλα, αυτές οι υποσχέσεις οφείλουν να τηρούνται, ιδιαίτερα τώρα που οι «καιροί» είναι δύσκολοι, είναι καιρός να «δικαιωθούν» τα διάφορα legalize it κινήματα.

Γι’ αυτό, η συμπαράσταση και συμπαράταξη των «ενδιαφερόμενων» είναι και το ζητούμενο κι ας είναι φτηνά, πάμφθηνα τα επιχειρήματα. Αρκεί να υπάρχει στήριξη κι όλα εδώ πληρώνονται…

Πάρε κόσμε ουσίες! Ζήτω η νάρκωση κι η αποχαύνωση.

Τι κατάντια, κι αυτή!

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: