Σήμερα είναι η συγκέντρωση στα Προπύλαια

Σήμερα Τρίτη 19 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου της Αθήνας συγκέντρωση ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και καταστολή.

Την συγκέντρωση καλεί η Συσπείρωση Αναρχικών με αφορμή την απαίτηση από το κράτος του ποσού των 70.000 ευρώ ως εγγύηση για να μην προφυλακιστεί ο αναρχικός σύντροφος Μανώλης Λιόλιος.

Το κράτος προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλει την υπακοή και την τρομοκράτηση, προκειμένου να εφαρμόσει τους σχεδιασμούς για τη «νέα εποχή» που έχει προαναγγείλει.

Οι προφυλακίσεις αντιποίνων, όπως αυτή του νεολαίου Χ.Κ. στις 14 Ιουλίου, οι στρατιωτικού τύπου επιχειρήσεις εναντίον διαδηλωτών, όπως της 29ης Ιουνίου, οι έπαινοι και το «ελευθέρας» για την ασυδοσία των κρατικών συμμοριών, φέρνουν στην επιφάνεια τον τρόμο των εξουσιαστών μπροστά στο ενδεχόμενο ενός ευρύτερου κοινωνικού ξεσηκωμού.

Η αντιμετώπιση της επιθετικότητας του κρατισμού θα γίνει με όρους κοινωνικού απελευθερωτικού και αναρχικού αγώνα. Αυτήν την «υπόσχεση» θα την τηρήσουμε ούτως ή άλλως…

Δημοσιεύθηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: