Εγκληματική επίθεση εναντίον 22χρονου

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, οι συμμορίες του κράτους πραγματοποίησαν εγκληματική επίθεση εναντίον 22χρονου, ο οποίος αποχωρούσε από συναυλία που είχε γίνει στο Πολυτεχνείο με σκοπό την ενίσχυση του ραδιοφωνικού σταθμού 98fm.

Διμοιρίες των ΜΑΤ τον εγκλώβισαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια, επειδή προηγουμένως είχαν δεχθεί επίθεση με βόμβες μολότωφ στην οδό Μπουμπουλίνας, όπου σταθμεύουν μόνιμα αυτά τα ανθρωποειδή. Προηγούμενα, άλλη επίθεση είχε δεχθεί η διμοιρία των ΜΑΤ, που βρίσκεται –κι αυτή μόνιμα– παρκαρισμένη στα γραφεία του Πασοκ.

Ο νεολαίος δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι με κλομπ, όπου φέρει κάταγμα, αλλά και στο υπόλοιπο σώμα του με αποτέλεσμα να έχει παντού μώλωπες. Έχει, επίσης, σπασμένα δόντια και σοβαρό τραύμα στα νεφρά, που τον υποχρεώνει να κάνει χρήση καθετήρα.

Παρά τον σοβαρότατο τραυματισμό του κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εισαγγελία, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Μόνο μετά απ’ αυτό μεταφέρθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, πρώτα στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στον Ερυθρό Σταυρό, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: