Νέα από Αργεντινή και Χιλή

Αργεντινή 22/6: Το αρχηγείο των μπάτσων στο Río Gallegos πυρπολήθηκε τα ξημερώματα. Ένα άλλο κυβερνητικό γραφείο (το Συμβούλιο Εκπαίδευσης) πυρπολήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, εν μέσω απεργιών δασκάλων και εργαζομένων στα πετρέλαια.

Η φωτιά στο αρχηγείο άρχισε γύρω στις 8.20 το πρωί και οι ζημιές είναι εκτεταμένες. Το αρχηγείο των μπάτσων βρίσκεται πολύ κοντά στο προεδρικό μέγαρο.

Χιλή:  To απόγευμα της Τετάρτης 22/6 έγινε τηλεφώνημα στις αρχές για τοποθέτηση βόμβας στο Πανεπιστήμιο Santo Tomás στο Σαντιάγκο, σε ένδειξη αλληλεγγύης με τον αγωνιστή Luciano Pitronello και τους πολιτικούς κρατούμενους Μαπούτσε του CAM.

Αργεντινή: Κατά τη διάρκεια της διεθνούς εβδομάδας αλληλεγγύης έγινε εμπρησμός σε τράπεζα Banco Santander Rio στη συμβολή των οδών Av. Gaona και Cuenca στη συνοικία Flores της πρωτεύουσας. Δύο μηχανήματα ΑΤΜ περιλούστηκαν με βενζίνη και καταστράφηκαν.

Την ευθύνη ανέλαβε ο «Εμπρηστικός πυρήνας Luciano Pitronello», αναφερόμενος σε διάφορες περιπτώσεις φυλακισμένων ανά τον κόσμο.

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

 

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: