Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, «ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ…

Βροντερή η λαλιά της, βλοσυρή και η κοψιά της:

«Η μοίρα της Ελλάδας δεν είναι ταυτισμένη με την καταστροφή και το πισωγύρισμα. Με αυτή την επιλογή είναι ταυτισμένοι, όσοι προσπαθούν να χτίσουν τις καριέρες τους πάνω στην προοπτική μιας διαλυμένης χώρας. Με αυτήν την επιλογή είναι ταυτισμένοι όσοι φιλοδοξούν να γίνουν πρωθυπουργοί της δραχμής».

Αυτά είπε και ελάλησε η Ντόρα Μπακογιάννη για να «κοντύνει» πολιτικά προφανώς τον Σαμαρά, τον οποίο και φωτογράφισε σαν επίδοξο …«πρωθυπουργό της δραχμής». Κατανοητή και η πρεμούρα της Μπακογιάννη να αυτοπαρουσιάζεται σαν το φωτεινό πολιτικό μέλλον του «τόπου», να μας λέει λίγο και την …μοίρα μας υπονοώντας ότι η ίδια έχει διαλεχτεί ως εκλεκτή (από ποιον άραγε;;;) να την υπηρετήσει, ενώ ο «κακός» Σαμαράς προσπαθεί να χτίσει την καριέρα του πάνω στα συντρίμμια μιας «διαλυμένης χώρας».

Το πιο πικάντικο όμως μας το άφησε για το τέλος:

«Όχι με διαρροές, όχι με παλαιοκομματικά τερτίπια. Να σηκωθούν αν είναι άντρες ή γυναίκες και να πουν την γνώμη τους στο λαό που τους εξέλεξε. Δεν είναι ώρα για λογικές του χθες. Είναι ώρα μάχης και στη μάχη δηλώνεις παρών. Αν είσαι απών άσε το βουλευτιλίκι για άλλους».

Ώπα, τώρα να υποψιαστούμε ότι αυτό κάτι σαν κάλεσμα για «αποστασία» έμοιασε ή όχι; Δηλαδή η Μπακογιάννη καλεί σε αποστασία είτε Νεοδημοκράτες βουλευτές είτε πασόκους; Θέλει να «αποπλανήσει» σε δρόμον πονηρόν ήτοι σε «αποστασία» βουλευτές του πάλαι ποτέ «αποστάτη» Σαμαρά και την ίδια στιγμή μέμφεται, για «παλαιοκομματικά τερτίπια», τους «δειλούς» δηλαδή τις κότες που δεν «την κάνουν» από την ΝΔ ή το Πασοκ για να σπεύσουν στην «αγκάλη» της ;

Θεά η Μπακογιάννη!

Θεά…, λέμε τώρα. Μη μας πιάσει και κανά σύγκρυο…..

Δημοσιεύτηκε από Συσπείρωση Αναρχικών
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: