Γερμανία: επίθεση στις υποδομές του κράτους

Επίθεση στο σιδηροδρομικό, κι όχι μόνο, δίκτυο του ανατολικού Βερολίνου έγινε χθες (Δευτέρα). Συγκεκριμένα, μπήκε φωτιά σε δίαυλο με καλώδια του σιδηρόδρομου, ηλεκτρικού και τηλεπικοινωνιών (μεταξύ των οποίων και ένα καλώδιο 30 kilovolt).

Η πράξη αυτή έγινε στο σταθμό Ostkreuz. Περίπου 15.000 συνδρομητές της Vodafone έμειναν χωρίς δίκτυο για ώρες. Πολλές σελίδες στο ίντερνετ επίσης «έπεσαν».

Στην ανάληψη ευθύνης που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, αναφέρεται το Βερολίνο ως «πρωτεύουσα ενός από τους πιο μεγάλους εξαγωγείς όπλων, πρωτεύουσα της ΕΕ. Γίνονται επίσης αναφορές στους αγώνες ενάντια στην πυρηνική ενέργεια, στη μόλυνση από τη Φουκουσίμα, την υποκρισία των «επιστημόνων», τους γερμανικούς σιδηρόδρομους που μεταφέρουν πυρηνικά απόβλητα και πυρηνική ενέργεια, («και τα δύο εγγυώνται τα κέρδη των βιομηχανιών και του πυρηνικού λόμπι»), τη συμμετοχή των γερμανικών όπλων σε επιχειρήσεις στην Αίγυπτο, την Τυνησία και τη Λιβύη.

Όπως ήταν αναμενόμενο, συγκοινωνίες και μεταφορές έχουν καθυστερήσει για πολλές ώρες και δεν είναι γνωστό πότε θα αποκατασταθεί η κανονική ροή.

Η προκήρυξη υπογράφεται από τα «Συντρίμμια του Eyjafjallajökull» (το ισλανδικό ηφαίστειο που εξερράγη πρόσφατα προκαλώντας μεγάλα προβλήματα στις ευρωπαϊκές μεταφορές).

Δημοσιεύτηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: