Ολόκληρη η ανακοίνωση της Αλ-Κάιντα για το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Δημοσιεύουμε την ανακοίνωση της Γενικής Διοίκησης της Αλ-Κάιντα, που δημοσιεύτηκε δύο μέρες μετά την δολοφονία του Ουσάμα Μπιν Λάντεν, θεωρώντας πως αυτά που διοχετεύει η Δυτική Κυριαρχία, από μόνα τους, δεν μπορούν να συνιστούν ενημέρωση.

Audiatur et altera pars (Ας ακουστεί και η άλλη πλευρά), λοιπόν:

Έζησες μια Τιμημένη Ζωή και Πέθανες ως Μάρτυρας!!!

Γενική Διοίκηση της Αλ-Κάιντα

Δήλωση σχετικά με την Ανυπότακτη Μάχη, τη Μαρτυρία του Sheikh Usama bin Laden (ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του)

Δόξα στον Μοναδικό που έχει πει:

“Και αν σκοτωθείς, ή πεθάνεις, στο δρόμο του Αλλάχ, η συγχώρεση και το έλεος από τον Αλλάχ είναι πολύ καλύτερα αγαθά  από όλα όσα θα μπορούσαν να έχουν συσσωρευθεί» (Aali Imran: 157)

Ειρήνη και ευλογίες στον Αγγελιοφόρο του, που έχει πει:

“Εύχομαι να πεθάνω στο Μονοπάτι του Αλλάχ, και μετά να εξυψωθώ ξανά, και μετά να σκοτωθώ, και μετά να εξυψωθώ ξανά, και μετά να σκοτωθώ».

… και στην οικογένειά του και τους συντρόφους του που απλώνουν την αλήθεια με τη δικαιοσύνη τους, και φρούρησαν τη θρησκεία με τις ζωές τους, και έχυσαν το αίμα τους για την ανωτερότητά της.

«Αλλά ποτέ δεν έχασαν την πίστη τους όταν συναντήθηκαν με την καταστροφή στο δρόμο του Αλλάχ, ούτε αποδυναμώθηκαν (στη θέληση) ούτε παραδόθηκαν« (Aali Imran: 146)

… και σ’ αυτούς που ακολούθησαν το μονοπάτι τους, πολεμώντας για τον Τζιχάντ και δείχνοντας υπομονή, όπως αυτοί, μέχρι τη Μέρα της Ανταμοιβής.

Σε μια ιστορική μέρα στην ιστορία της Μεγαλοπρεπούς Ουμά (Ισλαμική κοινότητα), σε μια κατάσταση που δεν είναι πρωτόγνωρη για τους ήρωές της και τους γενναίους άνδρες της στο δοξασμένο παρελθόν της, και πάνω σ’ ένα δρόμο που προετοιμάστηκε και χαράχτηκε και ταξιδεύτηκε από τους καλύτερους άνδρες στην ιστορία, ο Σεΐχης, ο Μουτζαχίντ, ο Διοικητής, ο ασκητής, ο Muhajir (Ξενιτεμένος), ο Abu Abdullah Usama bin Muhammad bin Laden, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του, σε μια κατάσταση αλήθειας, αποδεικνύοντας τα λόγια του με πράξεις, τους ισχυρισμούς του με αποδείξεις, σκοτώθηκε, μπαίνοντας στο καραβάνι της αξιοσέβαστης Ουμά, της οποίας τα καραβάνια έχουν φύγει το ένα μετά το άλλο, ενώθηκε με σπουδαίους ηγέτες, πιστούς στρατιώτες, και ευγενείς ιππότες, που όλοι τους αρνήθηκαν να πληρώσουν ένα φτηνό τίμημα γι’ αυτή τη θρησκεία, αρνήθηκαν να παραδώσουν την ηγεσία τους και να εξευτελιστούν απ’ αυτούς για τους οποίους ο Αλλάχ έχει προγράψει την ταπείνωση και τη δυστυχία γι’ αυτούς που αξίζουν την Οργή του και τους παραπλανημένους. Τους αντιμετώπισε, τα όπλα του ενάντια στα δικά τους, και η δύναμή του ενάντια στη δική τους, και δέχτηκε την πρόκληση αυτών που βγήκαν με το μοντέρνο εξοπλισμό τους, όπλα, αεροσκάφη και στρατιώτες, όλοι υπερόπτες και πομπώδεις. Η αποφασιστικότητά του δεν αδυνάτισε μπροστά τους, ούτε εξαντλήθηκε η δύναμή του. Αντ’ αυτού, στάθηκε και τους αντιμετώπισε πρόσωπο με πρόσωπο σαν αγέρωχο βουνό, και συνέχισε να δίνει σφοδρές μάχες, μάχες στις οποίες ήταν ήδη συνηθισμένος όπως και χιλιάδες άλλοι, μετά τις οποίες απολογήθηκε και εκπλήρωσε την εμπιστοσύνη, λαμβάνοντας σφαίρες προδοσίας και απιστίας, υποβάλλοντας την ψυχή του στο δημιουργό του, απαγγέλλοντας:

[Ποίηση]

Όσοι υποβάλλουν την ευγενική ψυχή τους στον Κύριό τους… για να απορρίψουν τις αναλήθειες, πώς μπορούν να κατηγορηθούν;

…για να λήξει αυτή την πεφωτισμένη ζωή του, ευχάριστα νέα για την τιμή που επιζητούσε για πολλά χρόνια, ταξιδεύοντας στη γη στην αναζήτησή της. Την έλαβε, στέλνοντας τα χαρμόσυνα νέα όταν την αντιμετώπισε: όντως είναι μαρτυρία για το καλό του Αλλάχ.

“Και κανείς δε θα λάβει τέτοια καλοσύνη εκτός απ’ αυτούς που εξασκούν την υπομονή και τον αυτο-περιορισμό, όχι άλλοι από αυτούς με την καλύτερη μοίρα» (Fussilat 35)

Η ηχώ των λόγων του ηχεί ακόμα στους ορίζοντες

“Οι επιτυχημένοι είναι αυτοί που διάλεξε σαν μάρτυρες ο Αλλάχ»

Και η σκέψη του δεν ήταν αυτή των ανίκανων (ποίηση)

Όποιος πολεμάει στον πόλεμο και σκέφτεται… ότι δε θα πληγωθεί σκέφτεται τον εαυτό του ανίκανο

Συγχαρητήρια Μουσουλμανική Κοινότητα! Για το θάνατο αυτού του ενάρετου γιου σου, του Usamah! Μετά από μια ζωή γεμάτη μόχθο και προσπάθεια, αποφασιστικότητα και υπομονή, έμπνευση και διεξαγωγή του Τζιχάντ, γενναιοδωρία και ευγένεια, εξορία και περιπλάνηση, ειλικρίνεια και υπέροχη στάση, σοφία και διακριτικότητα, τα ξακουστά χρόνια του Σεΐχη του Τζιχάντ του καιρού μας έφτασαν στο τέλος τους, έτσι ώστε το αίμα του, τα λόγια του, οι στάσεις του και το τέλος του να γίνουν έμπνευση που θα ταξιδέψει στη σάρκα των ερχόμενων γενεών της Ισλαμικής μας Κοινότητας, μία μετά την άλλη, μαθαίνοντας απ’ αυτόν ότι η δόξα δε χτίζεται μόνο από φιλοδοξίες και ελπίδες, ότι η ηγεσία δεν έχει να κάνει με το «στάτους» και τα μετάλλια, ότι η πίστη και οι αρχές δεν είναι κομπασμοί και παραληρήματα που ψελλίζει η γλώσσα, ότι τη θρησκεία δεν την υπερασπίζεσαι και τη βοηθάς στον ελεύθερο σου χρόνο, οι πράξεις και ο λόγος, ότι το μονοπάτι προς την τιμή, σ’ αυτή και την επόμενη ζωή, είναι έτοιμη γι’ αυτούς που επιθυμούν να πληρώσουν το τίμημα και να υποφέρουν τους πόνους της, ότι η ηγεσία στη θρησκεία δεν κερδίζεται εκτός αν έχεις υπομονή και βεβαιότητα, και ότι η επένδυση ενός Μουσουλμάνου είναι η αλήθεια, η ειλικρίνεια, και η αγνότητα και η πρόθεση.

Αν και η Αμερική μπόρεσε να σκοτώσει τον Ουσάμα, δεν υπάρχει αμηχανία ή ντροπή. Μήπως οι γενναίοι άνδρες και οι ήρωες πεθαίνουν σε καταστάσεις άλλες από μάχες; Όλα έχουν ένα καθορισμένο τέλος, αλλά μπορούν οι Αμερικάνοι, μέσα από τα ΜΜΕ και τους πράκτορές τους, τις μηχανές και τους στρατούς τους, τις υπηρεσίες πληροφοριών και τις διάφορες υπηρεσίες τους, να σκοτώσουν αυτό για το οποίο έζησε και σκοτώθηκε ο Σεΐχης Ουσάμα; Μακριά! Μακριά! Ο Σεΐχης Ουσάμα δεν έχτισε αυτή την οργάνωση για να πεθάνει με το θάνατό του.

“Οι προθέσεις τους είναι να εξολοθρεύσουν το Φως του Αλλάχ (με το φύσημα) με τα στόματά τους: Αλλά ο Αλλάχ θα ολοκληρώσει (την αποκάλυψη) με το Φως του, έστω κι αν οι Άπιστοι το απεχθάνονται. Είναι Αυτός που έστειλε τον Προφήτη του με Καθοδήγηση και τη Θρησκεία της Αλήθειας, που μπορεί να το διακηρύξει πάνω από κάθε θρησκεία, αν και οι Παγανιστές μπορεί να το απεχθάνονται» (Saff: 8-9)

Αυτοί οι στίχοι δε θα πάψουν να είναι ένα βέλος, που τρυπάει τους λαιμούς των κουφών και άλαλων που δεν έχουν σκέψη. Η Θρησκεία του Αλλάχ, απ’ την οποία είναι ο Ιερός Πόλεμος (Τζιχάντ), θα παραμείνει έτσι, η πίστη της που φέρεται απ’ αυτούς που έχουν αγνές καρδιές, πολεμώντας να τους διαδεχθούν αυτοί που έχουν καθαρά χέρια, και αναζητούν την ανωτερότητα με ομάδες ειλικρινών ανθρώπων, άφθαρτοι απ’ αυτούς που τους αντιτίθενται ή τους εγκαταλείπουν μέχρι να πραγματοποιηθεί η Υπόσχεση του Αλλάχ.

O Usama bin Laden δεν ήταν ένας προφήτης που στάλθηκε για τον εικοστό αιώνα. Αλλά ήταν ένας Μουσουλμάνος απ’ αυτή την ευγενική Μουσουλμανική κοινότητα που ακολούθησε πιστά το Βιβλίο με δύναμη και πούλησε αυτή τη ζωή για την επόμενη, πολεμώντας όπως αξίζει. Έτσι θεωρούμε εμείς. Έτσι ο Αλλάχ εξύψωσε το επίπεδό του όπως αυτός εξύψωσε το Ισλάμ, του έδωσε δόξα όπως αυτός μόχθησε για να δοξάσει το Ισλάμ, και τρομοκράτησε τα έθνη της απιστίας όσο μπορούσε και δε φοβόταν κανένα παρά μόνο τον Κύριό του. Όντως η μουσουλμανική κοινότητα που γέννησε τον Ουσάμα Μπιν Λάντεν είναι ακόμα γόνιμη, και θα υπάρξουν πολλοί ήρωες σαν κι αυτόν που θα έρθουν, που βρίσκουν ευχαρίστηση στη θυσία και στην υπομονή, που στραγγαλίζουν τους εχθρούς τους, και ανοίγουν γι’ αυτούς τις πύλες της Φωτιάς της Κόλασης, ή τους οδηγούν στον Παράδεισο με αλυσίδες. Το Πανεπιστήμιο της Πίστης, του Κορανίου και του Τζιχάντ απ’ το οποίο αποφοίτησε ο Σεΐχης δε θα κλείσει ποτέ τις πόρτες του. Το Κοράνι πάντα διατηρείται στη μνήμη, και οι στίχοι του απαγγέλλονται κατά τη διάρκεια της μέρας και της νύχτας. Δε θα σβηστεί ποτέ ακόμα κι αν μαζευτούν από τις τέσσερις γωνιές της γης. Πώς μπορεί να γίνει αυτό όταν η Μουσουλμανική Κοινότητα σήμερα συνασπίζεται  ξανά στη θρησκεία της και την επιθυμία της για θυσία για την πίστη της, και η δύναμή της αντιμετωπίζει τους εχθρούς της, και έχουν πιο μεγάλη γνώση των συνωμοσιών που διεξάγονται εναντίον της, αφού μια νέα αγνή και ευσεβής γενιά έχει συμπαραταχθεί με το Σεΐχη Ουσάμα, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του, ο οποίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη δημιουργία, μαζί με τους άλλους αδερφούς του από τους ενάρετους ηγέτες και καλούς ενάρετους κήρυκες: μια γενιά που είναι περήφανη για την πίστη της και αισθάνεται τιμή για το Ισλάμ, και δε βλέπει τίποτε άλλο από την άπιστη δύση και τον ψεύτικο πολιτισμό τους, τον πολιτισμό της μαλθακότητας, της διαφθοράς, της απάτης και της κοροϊδίας, μια γενιά που βλέπει τη μαρτυρία των ηγετών της σαν ευκαιρία για να επιβεβαιώσουν  –και πάλι– τη συμμαχία με τη θρησκεία τους, όχι σαν τιμωρία για να οπισθοχωρήσουν, επαναλαμβάνοντας τη ρήση του Αλλάχ με πίστη και βεβαιότητα:

«Αφήστε τους να πολεμούν για το σκοπό του Αλλάχ όσους πουλάν αυτή τη ζωή για το μέλλον. Γι’ αυτόν που πολεμάει για τον σκοπό του Αλλάχ – είτε σκοτωθεί είτε βιώσει τη νίκη – Σύντομα θα Του δώσουμε άξια ανταμοιβή». (Al Nisaa:74)

Υπενθυμίζουμε επίσης ότι το αίμα του Sheikh Usama, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του, είναι πιο πολύτιμο σε μας και σε όλους τους Μουσουλμάνους για να χυθεί χωρίς αποτέλεσμα. Θα παραμείνει σαν κατάρα που κυνηγά τους Αμερικάνους και τους πράκτορές τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Σύντομα, με τη θέληση του Αλλάχ η γιορτή τους θα μετατραπεί σε λύπη, και τα δάκρυά τους θα αναμιχθούν με το αίμα τους. Θα κάνουμε πράξη τον όρκο του Sheikh Usama, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του:

“Ούτε η Αμερική ούτε αυτοί που είναι σ’ αυτήν θα νιώσουν ποτέ ειρήνη και ασφάλεια αν δεν την νιώσουν οι δικοί μας Μουσουλμάνοι στην Παλαιστίνη.”

Οι στρατιώτες του Ισλάμ, ομάδες και άτομα, θα συνεχίσουν να σχεδιάζουν νύχτα και μέρα χωρίς κούραση, χωρίς απόγνωση και χωρίς παράδοση, χωρίς εξάντληση, μέχρι να χτυπηθείτε από ένα φοβερό γεγονός που θα θα ασπρίσει τα μαλλιά των παιδιών πριν από τους ηλικιωμένους.

Καλούμε το Μουσουλμανικό λαό του Πακιστάν, στο έδαφος του οποίου σκοτώθηκε ο Sheikh Usama, να σηκωθούν και να εξεγερθούν, να ξεπλύνουν τη ντροπή που τους λέκιασε από αυτή τη μικρή κλίκα προδοτών και κλεφτών που πούλησαν τα πάντα στους εχθρούς της Ουμά, και δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το συναίσθημα αυτού του ευγενικού λαού των Μουτζαχίντ. Πρέπει να οργανώσουν μια δυνατή εξέγερση για να εξαγνίσουν τη γη τους, το Πακιστάν, από τη βρωμιά των Αμερικανών που σπέρνουν τον όλεθρο στη γη:

“Ο Αλλάχ δεν αλλάζει το πεπρωμένο ενός λαού αν δεν αλλάξει αυτό που είναι μέσα στις καρδιές τους» (Ar-Ra’d: 11)

Επιπρόσθετα προς αυτά που προηγήθηκαν, αναφέρουμε ότι ο Σεΐχης αρνήθηκε να φύγει απ’ αυτόν τον κόσμο χωρίς να μοιραστεί τη χαρά της Ισλαμικής Ουμά στην εξέγερσή της ενάντια στην αδικία των τυράννων, και αυτός, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του, ηχογράφησε γι’ αυτό το σκοπό ένα ηχητικό μήνυμα μια εβδομάδα πριν τη δολοφονία του, που αποτελείται από συγχαρητήρια, συμβουλές και οδηγίες, που θα δημοσιεύσουμε σύντομα, με τη θέληση του Αλλάχ. Λήγει με τους ακόλουθους ποιητικούς στίχους:

Γιατί το να λες την αλήθεια σε έναν τύραννο… είναι η αληθινή τιμή και τα χαρμόσυνα νέα.

Είναι το μονοπάτι στον κόσμο… είναι το μονοπάτι στο Μέλλον.

Αν επιθυμείς να πεθάνεις σαν σκλάβος… και αν επιθυμείς να πεθάνεις σαν να γεννήθηκες ελεύθερος.

Προειδοποιούμε, επίσης, τους Αμερικανούς να μην πειράξουν το σώμα του Σεΐχη, ας φανεί ο Αλλάχ σπλαχνικός μαζί του, ή να του φερθούν με απρεπή τρόπο, όπως και με τα σώματα οποιουδήποτε από την οικογένειά του, αν σκοτωθούν ή όχι, και να παραδώσουν το σώμα/τα σώματα στην οικογένειά τους. Αλλιώς, κάθε πράξη ατίμωσης θα ανοίξει πολλές πόρτες του κακού, για τις οποίες θα πρέπει να κατηγορείτε μόνο τον εαυτό σας. Ζητάμε από όλους τους Μουσουλμάνους να κάνουν ό,τι μπορούν για να το πραγματώσουν.

Όλα τα ζητήματα επιστρέφουν στον Αλλάχ, στην αρχή και στο τέλος, και οι παραβάτες θα μάθουν αυτό που πρόκειται τελικά να συναντήσουν.

Όλη η δόξα οφείλεται στον Αλλάχ, τον Κύριο όλων που υπάρχουν, και είθε πολλές ευλογίες και ειρήνη να βρίσκουν τον Προφήτη μας Μωάμεθ και την οικογένειά του.

Αλ-Κάιντα / Γενική Διοίκηση

Τρίτη, Jumada Al Ulaa 29, 1432

(3 Μαΐου 2011)

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: