Η Αλ Κάιντα επιβεβαιώνει το θάνατο του Μπιν Λάντεν

Η Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε το θάνατο του Μπιν Λάντεν στο Πακιστάν. Στην ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, αναφέρονται:

«Σε μια ιστορική μέρα για το μεγάλο Ισλαμικό Έθνος… ο μουτζαχίντ (ιερός πολεμιστής) Shiekh Abu Abdullah, Osama bin Mohammed bin Laden, ο Θεός να του δείξει έλεος, σκοτώθηκε στο δρόμο που έχουν πάρει άλλοι πριν απ’ αυτόν και θα πάρουν και άλλοι μετά απ’ αυτόν…

Συγχαρητήρια στην Ισλαμική κοινότητα για το θάνατο, ως μάρτυρα, του γιου της Οσάμα».

Αναφέρεται επίσης ότι θα δημοσιευτεί κασέτα με ομιλία του Μπιν Λάντεν μια εβδομάδα πριν πεθάνει, στην οποία δηλώνει ότι δε θα παρεκκλίνει από το δρόμο του ένοπλου αγώνα.

Ακόμα, στην ανακοίνωσή της η Αλ -ΚάΙντα δηλώνει:

 «Το αίμα του Μπιν Λάντεν είναι πολύτιμο όπως και κάθε Μουσουλμάνου για να χαθεί άδικα. Θα παραμείνει, με την ευλογία του Θεού, μια κατάρα που κυνηγάει τους Αμερικανούς και τους συνεργάτες τους μέσα και έξω από τις χώρες τους».

«Η ευτυχία τους θα μετατραπεί σε λύπη, και το αίμα τους θα αναμιχθεί με τα δάκρυά τους».

«Καλούμε το Μουσουλμανικό λαό στο Πακιστάν, στη γη του οποίου σκοτώθηκε ο Sheikh Osama, να εξεγερθούν για να καθαρίσουν τη ντροπή που συνδέθηκε μ’ αυτούς από μια κλίκα προδοτών και κλεφτών… και γενικά να καθαρίσουν τη χώρα τους από τη βρωμιά των Αμερικανών που απλώνουν τη διαφθορά σ’ αυτή».

«Προειδοποιούμε τους αμερικανούς να μην πειράξουν το πτώμα του σεΐχη ή να το εκθέσουν σε απρεπή μεταχείριση ή να βλάψουν μέλη της οικογένειάς του, ζωντανά ή νεκρά, και να επιστρέψουν τα πτώματα στις οικογένειές τους».

«Κάθε κακομεταχείριση θα ανοίξει τις πόρτες του κακού εναντίον σας, και εσείς θα είστε οι μόνοι υπεύθυνοι».

Δημοσιεύθηκε από τον Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: