ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ «ΑΡΕΤΗΣ» ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Από το πρωί ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις μαζί με συνεργεία του Δήμου προχωρούν εκ νέου σε επιχειρήσεις «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας και σε σημεία όπως η περιοχή γύρω από την ΑΣΟΕΕ όπου εκδιώχθηκαν ή προσήχθησαν δεκάδες μετανάστες και κατασχέθηκαν αντικείμενα που πουλούσαν.

Η σημερινή επιχείρηση «κάθαρσης» του κέντρου της Αθήνας είναι συνέχεια παρόμοιων της προηγούμενης εβδομάδας όταν εβδομήντα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης της αστυνομίας, στα πλαίσια σύμφωνα με ανακοινώσεις του «επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου, της πορνείας, των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας γενικότερα».

Ας σημειωθεί, ότι μόνο στις 27 Απριλίου αστυνομικές δυνάμεις έλεγξαν 1236 άτομα και 275 οχήματα ενώ προσήχθησαν 438 άτομα στα αστυνομικά τμήματα. Από τους 70 συλληφθέντες, οι 52 ήταν μετανάστες χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα και διοικητικά προς απέλαση, δώδεκα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, πέντε για τυχερά παιχνίδια και ένας για ναρκωτικά.

Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: