Ευρύτατη συμμετοχή του ελλαδικού κράτους στην καταστροφή και λεηλασία της Λιβύης

Όπως γίνεται γνωστό, πλέον, το Ελλαδικό κράτος συμμετέχει πολύπλευρα στους βομβαρδισμούς της Λιβύης. Η βάση της Σούδας παρέχεται χωρίς κανενός είδους περιορισμό στους Νατοϊκούς, αλλά και στους λοιπούς «πρόθυμους» συμμάχους, αφού είναι γνωστό πως στην επιδρομή κατά της Λιβύης συμμετέχουν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν αμφισβητείται από κανένα, πλέον, πως τα περί αεροπορικού μόνο αποκλεισμού και προστασίας των αμάχων αποτελούν τις γελοίες δικαιολογίες μιας ακόμα ωμής και εγκληματικής επέμβασης. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των εισβολέων (Νατοϊκών κ.λπ.) ενάντια στο Κανταφικό καθεστώς είναι απροκάλυπτες.

Είναι, επίσης, φανερό πως οι εισβολείς συνιστούν το μεγαλύτερο μπλοκ της Κυριαρχίας, από τον Αραβικό σύνδεσμο και το ΝΑΤΟ μέχρι τους Αμερικάνους και τους σιωπηλούς υποστηρικτές της «ανθρωπιστικής» επέμβασης.

Έτσι, οι αντικαθεστωτικές δυνάμεις (ή καλύτερα οι Νατοϊκές δυνάμεις, αφού αυτές ουσιαστικά πολεμούν το καθεστώς του Καντάφι) κατέλαβαν τις πόλεις Αντζνταμπίγια και Μπρέγκα.

Το πρώτο βήμα για την διχοτόμηση της Λιβύης (που πριν λίγες μέρες ήταν ένα άπιαστο όνειρο για την Αμερικανονατοϊκή –και βάλε– συμμαχία) έγινε!

Επόμενο βήμα του σχεδίου είναι η ανάληψη της εξουσίας από τους πειθήνιους υπαλλήλους του μπλοκ της Δυτικής κυριαρχίας.

Τα ανδρείκελα που χρίσθηκαν και σ’ αυτή την περίπτωση ηγέτες των αντικαθεστωτικών, θα παίξουν τον συνήθη ρόλο που τους αντιστοιχεί.

Αφγανιστάν, Ιράκ, Γιουγκοσλαβία, Αραβικές χώρες, Αφρική…

Η αλλαγή φρουράς στο εξουσιαστικό στερέωμα, συνεχίζεται…

Δημοσιεύτηκε από Η.Α.
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: