Μην πυροβολείτε την πυρηνική ενέργεια!

Αυτό θέλουν να μας πείσουν οι περισπούδαστοι και… αξιοσέβαστοι (χα χα, εδώ γελάνε) καθηγητάδες και επιστήμονες.

Ήδη έχει ανιχνευθεί ραδιενέργεια σε τρόφιμα στην Ιαπωνία, αλλά και σε κάποια που έχουν ήδη εξαχθεί σε άλλες ασιατικές χώρες (όπως κουκιά στην Ταϊβάν). Το νερό στο Τόκιο έχει ραδιενεργό ιώδιο, διαρροή ραδιενέργειας συνεχίζεται, αλλά… δεν τρέχει τίποτα για τους λαλίστατους επιστήμονες.

Γάλα και σπανάκι στις επαρχίες Ιμπαράκι και Φουκουσίμα έχουν ραδιενέργεια πάνω από τα «όρια», αλλά τα ΜΜΕ εφησυχάζουν… «Είναι σε φυσιολογικά επίπεδα»!

Μάλιστα, τώρα μαθαίνουμε ότι η ραδιενέργεια είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Έτσι, που σε λίγα χρόνια, δε θα χρειάζεται να ανησυχούμε πια. Η επιστήμη έχει φροντίσει γι’ αυτό. Θέτει όρια που θεωρούνται… ασφαλή και έτσι όλα θα πάνε καλά!

Ενώ οι νεκροί στην Ιαπωνία έχουν ξεπεράσει τους 8.000 και οι αγνοούμενοι υπολογίζονται σε 12.000, το μόνο που ενδιαφέρει τους τεχνοκράτες – οι οποίοι πλέον φανερά έχουν αποθρασυνθεί τόσο πολύ και δεν υπολογίζουν την ανθρώπινη ζωή παρά μόνο σε ευρώ, δολάρια, γουάν ή γεν – φαίνεται ότι είναι το να μην «πυροβολούμε» την πυρηνική ενέργεια, αφού είναι τόσο πράσινη όπως μας την παρουσιάζουν και… ακίνδυνη (!).

Προφανής πλέον η …ομερτά στα ΜΜΕ για να μην υπάρχει καμία αμφισβήτηση, έστω και λίγο, αυτού του τερατώδους δημιουργήματος του πολιτισμού, της πυρηνικής ενέργειας.

Δημοσιεύθηκε από Αναρχικό Πυρήνα ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: