ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

Στην «αντεπίθεση» περνάει η κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας μιας και τα γιουχαΐσματα, οι προπηλακισμοί και γενικώς, οι εκδηλώσεις αποστροφής του κόσμου απέναντι στους πολιτικούς του δυνάστες (όχι ακόμη προς όλους) τείνει να γίνει ένα διαρκές φαινόμενο.

Ο Πεταλωτής, στα πλαίσια της καθημερινής συνάντησης που έχει με τους δημοσιογράφους για την ενημέρωση της κρατικής προπαγάνδας που θ’ ακολουθήσουν, κατέδειξε ως υπαίτιους και υποκινητές των προαναφερθέντων συμπεριφορών τη Ν.Δ και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Έκανε μάλιστα λόγο για κάποιους που επενδύουν σε «λειτουργία κατάστασης μπάχαλου».

Στο σημείο αυτό, με μια πρώτη ανάγνωση των δηλώσεων και τα γέλια που αυτές προκαλούν, είναι ν’ αναρωτιέται κανείς αν τους φτύνουν και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει. Διότι στην επικοινωνιακή σύσκεψη, του επιτελείου του Μαξίμου χθες το πρωί κρίθηκε ότι οι αποδοκιμασίες πολιτικών στελεχών –κυρίως από την κυβερνητική παράταξη– έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο στο οποίο θα πρέπει να αντιδράσουν, «γιατί σε διαφορετική περίπτωση οι κυβερνητικοί βουλευτές και υπουργοί δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν και να επικοινωνούν με τους πολίτες».

Δηλαδή οι πολιτικοί θέλουν να επικοινωνήσουν με τον κόσμο για να τους ενημερώνουν, πως τα μέτρα των πολιτικών τους νομοθετημάτων θα λεηλατούν και θα καταστρέφουν το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας και κάποιοι αλήτες της Ν.Δ και του ΣΥ.ΡΙΖ.Α δεν τους το επιτρέπουν.

Είναι ηλίου φαεινότερο, πως στην προσπάθεια τους, οι εξουσιαστές, να ελέγξουν και να περιορίσουν την κατάσταση πριν τους πάρει και τους σηκώσει, επιχειρούν να κομματικοποιήσουν το μένος των ανθρώπων που εκδηλώνουν την αγανάκτηση τους και τους παίρνει στο κατόπι όπου τους συναντήσει.

Ο Πεταλωτής έκανε λόγο «για συμπεριφορές που υποδαυλίζονται και ήταν κατηγορηματικός ως προς το ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει σε κανέναν την αποδοκιμασία απέναντι σε απόψεις υπουργών ή πρωθυπουργού, βουλευτών ή στελεχών ή οποιουδήποτε πολίτη από οποιονδήποτε πολιτικό χώρο, ούτε να τις υποδαυλίζει, ούτε να τις επενδύει με βίαιους τρόπους και με μία διάθεση στρατηγικής αποσύνθεσης και όπως τη λέμε στην καθομιλουμένη “λειτουργία κατάστασης μπάχαλου”».

Θα είχε ενδιαφέρον να μας πουν και με ποιόν τρόπο και μέσο θα καταστείλουν την οργή του κόσμου; Γιατί από απειλές χορτάσαμε και όπως λέει και μια άλλη παροιμία ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Δημοσιεύθηκε από Σ. Φ.
Both comments and trackbacks are currently closed.
Αρέσει σε %d bloggers: